Μόνιμη επέκταση στο ωράριο του ΜΕΤΡΟ Reviewed by Momizat on . Πριν από 2 περίπου μήνες (9 Φεβρουαρίου) είχαμε πει μέσα από ένα post για τη διαμαρτυρία ορισμένων bloggers που είχε να κάνει με απόφαση των συνδικάτων να προχω Πριν από 2 περίπου μήνες (9 Φεβρουαρίου) είχαμε πει μέσα από ένα post για τη διαμαρτυρία ορισμένων bloggers που είχε να κάνει με απόφαση των συνδικάτων να προχω Rating:
You Are Here: Home » Τεχνολογία » Internet » Blogging » Μόνιμη επέκταση στο ωράριο του ΜΕΤΡΟ

Μόνιμη επέκταση στο ωράριο του ΜΕΤΡΟ

Πριν από 2 περίπου μήνες (9 Φεβρουαρίου) είχαμε πει μέσα από ένα post για τη διαμαρτυρία ορισμένων bloggers που είχε να κάνει με απόφαση των συνδικάτων να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις με στάσεις εργασίας την ώρα που εφαρμοζόταν το πιλοτικό πρόγραμμα για τη διεύρυνση του ωραρίου (24:00-02:00). Συνεργασία bloggers με κράτος δύσκολα θα ξαναδούμε. Τέλος πάντων, μετά από δύο μήνες είχαμε θετική κατάληξη.

Μετά από την εφαρμογή του προγράμματος τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η διεύρυνση του ωραρίου ήταν άκρως εποικοδομητική καθώς η χρήση του ΜΕΤΡΟ από τον κόσμο ξεπέρασε τις προβλέψεις του Υπουργείου Μεταφορών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας της MRB, 10.000 με 22.000 επιβάτες χρησιμοποιούν μετρό και ηλεκτρικό κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στο χρόνο επέκτασης του ωραρίου. Μάλιστα στις 30 Μαρτίου το νούμερο έφτασε στα 30.000 άτομα. Παράλληλα, οι προβλέψεις του ΥπΜετ. μιλούσαν για επιβατική κίνηση 4.020 επιβατών την Παρασκευή, ενώ για το δίωρο του Σαββάτου 7.458 άτομα. Σύνολο περίπου 11.500.

Άρα το μέτρο και το ΜΕΤΡΟ βοήθησε τον κόσμο να μετακινείται τι ώρες αυτές με άνεση και ασφάλεια.

Αν θέλετε να διαβάσετε και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία από την έρευνα της MRB μπείτε εδώ.

Σχετικά Άρθρα

  • Οι Έλληνες bloggers αντιδρούνΟι Έλληνες bloggers αντιδρούν Το επόμενο Σάββατο(δηλ. 9 Φεβρουαρίου) έχει προγραμματιστεί η συμβολική κατάληψη του Μετρό στο Σύνταγμα από bloggers που αντιδρούν στην απόφαση των συνδικάτων του Μετρό και του ΗΣΑΠ να […]
  • Τα blog της ΘεσσαλονίκηςΤα blog της Θεσσαλονίκης Με χαρά ανακάλυψα σήμερα ότι μια σκέψη που είχα κάποτε έγινε πραγματικότητα χωρίς καν να εμπλέκομαι σε αυτή. Πάντοτε πίστευα ότι τα blogs που έχουν σα θεματολογία τη Θεσσαλονίκη θα έπρεπε […]
  • Και άλλο «μετάλλιο» για το «Ελ. Βενιζέλος»Και άλλο «μετάλλιο» για το «Ελ. Βενιζέλος» Το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι φημισμένος για πολλές από τις πρωτιές που έχει, ενώ είναι γνωστό ότι πουλάει τεχνογνωσία (κυρίως υψηλής τεχνολογίας) και σε άλλα αεροδρόμια […]
  • Φθηνό πετρέλαιο από την Βενεζουέλα για τον δήμο ΚαισαριανήςΦθηνό πετρέλαιο από την Βενεζουέλα για τον δήμο Καισαριανής Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο δήμος Καισαριανής με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, γιατί την συμφωνία αγοράς πετρελαίου από τον δήμο της Αθήνας σε χαμηλότερη τιμή (από ότι […]
  • Αλλαγές στην κυκλοφορεία φέρνει το μετρό στην ΘεσσαλονίκηΑλλαγές στην κυκλοφορεία φέρνει το μετρό στην Θεσσαλονίκη Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις φέρνουν στην Γ” Σεπτεμβρίου και στην Λεωφόρο Στρατού οι εργασίες στους σταθμούς Πανεπιστήμιο και Φλέμινγκ.
    Οι εργασίες, οι οποίες θα εκτελεστούν το βράδυ της […]

About The Author

Ο άνθρωπος που έχει δίκαια χαρακτηριστεί ως ο ειδικός για θέματα Eurovision στο Newsfilter.gr! Επίσης, προσφέρει τη φωνή του στα δύο podcasts του site και θεωρεί ότι είναι γεννημένος για μεγαλύτερα πράγματα...Θεέ μου τι ψωνάρα! Για την ιστορία και μόνο έχει τελειώσει Πληροφορική στο ΑΠΘ.

Number of Entries : 795

Leave a Comment

© 2007-2013 Powered By Websthetics

Scroll to top