Το top 5 της εβδομάδας (3-10 Μαΐου 2008) Reviewed by Momizat on . Από αυτή την Κυριακή και για κάθε Κυριακή (Θεού θέλοντος) θα σας παρουσιάζουμε το top 5 των άρθρων που ανακαλύψαμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας που μόλις τελ Από αυτή την Κυριακή και για κάθε Κυριακή (Θεού θέλοντος) θα σας παρουσιάζουμε το top 5 των άρθρων που ανακαλύψαμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας που μόλις τελ Rating:
You Are Here: Home » Newsfilter » Μόνιμες στήλες » Top 5 » Το top 5 της εβδομάδας (3-10 Μαΐου 2008)

Το top 5 της εβδομάδας (3-10 Μαΐου 2008)

Από αυτή την Κυριακή και για κάθε Κυριακή (Θεού θέλοντος) θα σας παρουσιάζουμε το top 5 των άρθρων που ανακαλύψαμε κατά την διάρκεια της εβδομάδας που μόλις τελείωσε (η εβδομάδα τελειώνει το Σάββατο) και δεν γράψαμε αναλυτικό άρθρο για αυτά.

Ας ξεκινήσουμε:

5. Ενδιαφέροντες δρόμοι: Η Εγνατία σε κάποια σημεία της είναι πιο εντυπωσιακή από αυτούς, αλλά σίγουρα θα απορήσετε γιατί κάποιοι δρόμοι κατασκευάστηκαν έτσι όπως κατασκευάστηκαν!

4. Πόσο δύσκολο είναι να βρεις την σελίδα της Google;: Για κάποιους είναι πολύ πιο δύσκολο από όσο φαντάζεστε. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

3. Από που πήρε η Κρήτη την ονομασία της;: Να ενημερωνόμαστε και λιγάκι για τα της χώρας μας!

2. Ελληνική ναυτιλία – Οι Ελληνικές πολυεθνικές: Τελικά είναι κυρίαρχη η Ελλάδα στις θάλασσες του κόσμου; Και αν ναι, γιατί είμαστε τόσο φτωχοί σαν χώρα;

1.  Ο χάρτης των ΜΜΕ στην Ελλάδα: Όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωση «κυβερνούν» την χώρα.

Αν θέλετε να προτείνετε κάποιο άρθρο (είτε δικό σας, είτε αλλουνού) για το TOP 5 της επόμενης εβδομάδας, στείλτε το με e-mail στο newsfilter.gr@gmail.com.

Σχετικά Άρθρα

About The Author

Αρχισυντάκτης και συνιδρυτής

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

Number of Entries : 2438

Comments (9)

Leave a Comment

© 2007-2013 Powered By Websthetics

Scroll to top