εγγραφείτε: Άρθρα | Newscast | Food for Thought | RSS via e-mail | 545 Readers

Ντράμερς VS Ποδοσφαιριστές

3 σχόλια

Ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να διαθέτει άψοφη φυσική κατάσταση για να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Όμως, το ίδιο συμβαίνει και με τους μουσικούς και κυρίως αυτούς που χύνουν κιλά ιδρώτα πάνω στην σκηνή παίζοντας ή κιθάρα ή ντραμς.

Νέες μελέτες κατάφεραν να συγκρίνουν την φυσική κατάσταση ενός ποδοσφαιριστή με έναν ντράμερ και το τελικό αποτέλεσμα δείχνει νικητή τον δεύτερο. Μάλιστα η έρευνα δίνει σαν παράδειγμα τη σύγκριση μεταξύ του Κ. Ρονάλντο και του ντράμερ των U2, Λάρι Μιούλεν.

Μία συναυλία διάρκειας 90 λεπτών για τον Λάρι του προσφέρει ίδια απώλεια θερμίδων με έναν ποδοσφαιριστή της Premier League. Επίσης, οι καρδιακοί ρυθμοί ανεβαίνουν στα ίδια επίπεδα με εκείνα των αθλητών.

Η διαφορά βρίσκεται στο γεγονός ότι μια περιοδεία διάρκειας 1-2 μηνών για ένα ντράμερ ισοδυναμεί με μία ολόκληρη σεζόν για έναν ποδοσφαιριστή και για αυτό οι ντράμερς πρέπει να βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα.

Ένας από τους ερενυητές αναφέρει : “Οι ποδοσφαιριστές παίζουν για παράδειγμα στο Τσάμπιονς Λιγκ κάθε δύο εβδομάδες. Οι ντράμερ εάν βρίσκονται σε περιοδεία το πράττουν κάθε μέρα. Έτσι θα πρέπει να διατηρούνται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση

Αφήστε λοιπόν τις μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ και πιάστε τα ντραμς…Δείτε και ένα μικρό video για να καταλάβετε τι φυσική κατάσταση χρειάζεται ένας ντράμερ…

[via]

Σχετικά άρθρα :

Tags: , , ,

  1. avatar
    Ο/Η AddictedToChaos λέει:

    ΧΑΧΑΧΑ.

    Που να έκαναν τις συγκρήσεις με τον Paul Bostaph…

  2. Βρε εγώ το ντραμ να το πιάσω. Αλλά αν αρχίσω να παίζω, βλέπω τους ενοίκους της πολυκατοικίας να μου την έχουν στημένη και με την πρώτη ευκαιρία, να απολαμβάνω κρεβάτι στο νοσοκομείο με σωματικές κακώσεις. Όμως, αν οι νοσοκόμες είναι καλές…ε τότε, το πράγμα αλλάζει ;)

  3. Ειδικά κάτι death metal drummers που ανεβάζουν τρελά bpm να δεις τί πόδια έχουν…

Πείτε την γνώμη σας

Switch to our mobile site