Το Top 5 της εβδομάδας (11 Μαΐου – 16 Μαΐου 2009) Reviewed by Momizat on . Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακ Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακ Rating:
You Are Here: Home » Newsfilter » Μόνιμες στήλες » Top 5 » Το Top 5 της εβδομάδας (11 Μαΐου – 16 Μαΐου 2009)

Το Top 5 της εβδομάδας (11 Μαΐου – 16 Μαΐου 2009)

Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακή και περιέχει τα άρθρα που διάβασα σε blog την περασμένη εβδομάδα και μου έκαναν εντύπωση. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άρθρο (είτε από το δικό σας blog, είτε από κάποιο άλλο), στείλτε το με e-mail! Αν δεν θέλετε να χάσετε άλλο top 5, απλά γραφτείτε στο feed του newsfilter.gr.

5. Πως να δείτε κλειδωμένα profile στο Facebook: Θέλετε ντε και καλά να δείτε το profile κάποιου ή κάποιας στο Facebook αλλά αυτός το έχει κλειδωμένο και το βλέπουν μόνο οι «φίλοι» του; Μην απογοητεύεστε… διαβάστε το άρθρο και ίσως κάτι καταφέρετε.

4. Πασχαλινό αυγό στο Facebook: Πατήστε έναν συνδυασμό πλήκτρων και δείτε ένα μυστικό που έκρυβε το Facebook. Απορώ ποιος το ανακάλυψε αυτό κατά λάθος.

3. 100 concepts που δεν είδατε ποτέ: Πάρτε μία γεύση για το πως μπορεί να μοιάζουν κάποιες από τις αγαπημένες μας συσκευές τα επόμενα χρόνια. Κάποιες είναι πολύ εντυπωσιακές και κάποιες πολύ… αδύαντες!

2. Θανατική ποινή – Που υπάρχει ακόμα;: Δείτε σε αυτόν τον πολύ ωραίο χάρτη σε ποιες περιοχές του κόσμου έχει καταργηθεί η θανατική ποινή, που επιτρέπεται αλλά δεν εφαρμόζεται ποτέ και που χρησιμοποιείται ακόμα. Εντύπωση μου προκάλεσε ότι υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη που δεν την έχουν καταργήσει ακόμα.

1. Πολιτισμός εν τη ενώση… στην Θεσσαλονίκη: Τα μουσεία της Θεσσαλονίκης βαρέθηκαν να περιμένουν βοήθεια και οργάνωση από τις αρχές και έτσι πήραν την πρωτοβουλία από μόνα τους. Διαβάστε για τις κοινές εκδηλώσεις και τις διοργανώσεις που έρχονται το επόμενο διάστημα.

Bonus: Δεν υπάρχει χώρος για τα μπάζα του μετρό: Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στην Θεσσαλονίκη με την εναπόθεση των μπάζων που προκύπτουν από τις ανασκαφές του μετρό. Η αρχική μελέτη δεν μπορεί να εφαρμοστεί πλέον. Διαβάστε τις πιθανές λύσεις.

Σχετικά Άρθρα

About The Author

Αρχισυντάκτης και συνιδρυτής

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

Number of Entries : 2438

Leave a Comment

© 2007-2013 Powered By Websthetics

Scroll to top