Prison Break – The final break (S04E23-24) Reviewed by Momizat on . Το prison break μπορεί να τελείωσε οριστικά με το 22ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, ωστόσο έμειναν σε εκκρεμότητα δύο νέα επεισόδια (το 23 και το 24) τα οποία Το prison break μπορεί να τελείωσε οριστικά με το 22ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, ωστόσο έμειναν σε εκκρεμότητα δύο νέα επεισόδια (το 23 και το 24) τα οποία Rating:
You Are Here: Home » Ψυχαγωγία » TV » Prison Break – The final break (S04E23-24)

Prison Break – The final break (S04E23-24)

Prison Break - The final breakΤο prison break μπορεί να τελείωσε οριστικά με το 22ο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, ωστόσο έμειναν σε εκκρεμότητα δύο νέα επεισόδια (το 23 και το 24) τα οποία θα μας πούνε τι γίνεται στο μέλλον (μετά το τέλος της σειράς). Τα επεισόδια αυτά είναι σχεδιασμένα να μην παιχτούν στην τηλεόραση, διότι το prison break έγραφε άθλια νούμερα, αλλά να περιέχονται μόνο στα DVD με τον τέταρτο κύκλο (τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 21 Ιουνίου) ώστε να είναι ένα κίνητρο για τους υποψήφιους αγοραστές.

Ωστόσο, το Prison Break μπορεί να μην έγραφε καλά νούμερα στην Αμερική, έγραφε όμως σε κάποιες άλλες χώρες του κόσμου. Μία από αυτές ήταν και το Ισραήλ το οποίο εξαιτίας αυτής της τηλεθέασης, αγόρασε τα δικαιώματα των τελευταίων δύο extra επεισοδίων ώστε να τα προβάλει στην τηλεόραση. Δεν ήθελε πολύ… τώρα όλος ο κόσμος ξέρει τι γίνεται στο «The final break«.

Το διπλό αυτό τελευταίο επεισόδιο περιέχει πληροφορίες για το μέλλον των πρωταγωνιστών. Τι κάνανε δηλαδή μετά από το τέλος της σειράς στο 22ο επεισόδιο. Ταυτόχρονα, λύνει αρκετά μυστήρια και ερωτήματα που προέκυψαν κατά την διάρκεια της σειράς και ενδεχομένως να είχανε μείνει ακόμα αναπάντητα! Χαρακτηριστική είναι η λεζάντα που περιέχεται και στο διαφημιστικό αυτών των επεισοδίων το οποίο μπορείτε να δείτε στο άρθρο (πατήστε επάνω του για μεγαλύτερο μέγεθος). «Secrets Revealed. Mysteries Solved, The thrilling series conclusion was just the beginning…»

Η τελευταία φράση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα επεισόδια ή νέα ταινία… ωστόσο μην κάνετε όνειρα γιατί τέλος το prison break για πάντα! Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο μίας ταινίας μετά από λίγα χρόνια (όπως έγινε και στο Sex and the City). Σύμφωνα με όσους το παρακολούθησαν, το «The final break» δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και δεν θα εντυπωσιάσει και πολύ όσους το δουν και αυτό φαινόταν εξαρχής με την απόφαση του καναλιού να μην το προβάλει καν στην τηλεόραση όπως ήταν αρχικά σχεδιασμένο.

Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή του επεισοδίου μπορείτε να ακολουθήσετε τον προηγούμενο σύνδεσμο. Όσοι θέλετε απλά να συζητήσετε για το επεισόδιο αυτό ή για οτιδήποτε άλλο σχετικό με το Prison Break συνεχίστε παρακάτω στα σχόλια.

Σχετικά Άρθρα

  • Prison Break Season 3Prison Break Season 3 Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες season, το prison break θα ξεκινήσεις και πάλι να προβάλετε στις 15 Σεπτεμβρίου 2007 με τα επεισόδια του 3ου κύκλου.

    Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει […]

  • Prison Break – S04E21-22Prison Break – S04E21-22 Το Prison Break επιφύλασσε διπλό επεισόδιο για τους φανατικούς τηλεθεατές του. Τόσο το 21ο επεισόδιο με τίτλο «Rate of Exchange» όσο και το 22ο με τίτλο «Killing your number» μας οδηγούν […]
  • Prison Break – S04E20 – Cowboys and IndiansPrison Break – S04E20 – Cowboys and Indians Μετά τα τελευταία επεισόδια του Prison break, όλοι περιμέναμε ένα ακόμα ίδιο μέτριο επεισόδιο… ωστόσο το συγκεκριμένο ήταν υπεράνω των προσδοκιών μου. Τα δύο αδέρφια (από συνήθεια) […]
  • Prison Break – S04E19 – S.O.B.Prison Break – S04E19 – S.O.B. Εντυπωσιακά και αρκετά προβλέψιμα φτάνει προς το τέλος το του το Prison Break. Στο 19ο επεισόδιο της 4ης και τελευταίας season, ο Michael συναντάει μετά από 23 χρόνια (τυχαίο;) την μητέρα […]
  • Prison Break Season 4, Episode 6: Blow outPrison Break Season 4, Episode 6: Blow out Το 6ο επεισόδιο της 4ης σεζόν της δημοφιλής Αμερικάνικης σειράς μας άφησε όλους άναυδους!!! Πολλά τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, πολλές ανατροπές και ακόμα περισσότερη αγωνία!
    Ο […]

About The Author

Αρχισυντάκτης και συνιδρυτής

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

Number of Entries : 2438

Comments (17)

Leave a Comment

© 2007-2013 Powered By Websthetics

Scroll to top