Το Top 5 της εβδομάδας (09 Αυγούστου – 15 Αυγούστου 2009) Reviewed by Momizat on . Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακ Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακ Rating:
You Are Here: Home » Newsfilter » Μόνιμες στήλες » Top 5 » Το Top 5 της εβδομάδας (09 Αυγούστου – 15 Αυγούστου 2009)

Το Top 5 της εβδομάδας (09 Αυγούστου – 15 Αυγούστου 2009)

Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακή και περιέχει τα άρθρα που διάβασα σε blog την περασμένη εβδομάδα και μου έκαναν εντύπωση. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άρθρο (είτε από το δικό σας blog, είτε από κάποιο άλλο), στείλτε το με e-mail! Αν δεν θέλετε να χάσετε άλλο top 5, απλά γραφτείτε στο feed του newsfilter.gr.

5. Ενδιαφέροντα άτομα της formula 1 στο twitter: Βρείτε μερικά ενδιαφέροντα άτομα από τον χώρο της Formula 1 για να τους ακολουθήσετε στο twitter. O Rubens Barrichello για παράδειγμα έδινε αρκετές πληροφορίες για τον τραυματισμό του Massa!

4. Γιατί οι φθηνές αερογραμμές είναι τόσο φθηνές;: Δείτε ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πως μειώνουν το κόστος λειτουργίας τους οι φθηνές αερογραμμές και καταφέρνουν να πουλάνε εισιτήρια σε χαμηλότερη τιμή από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

3. 10 buisness lessons μέσω του DnD: Μπορεί το DnD να είναι απλά ένα RPG παιχνίδι, ωστόσο κάποιος παίζοντάς το θα μπορούσε να γίνει καλύτερος επιχειρηματίας. Διαβάστε πως.

2. Μηχάνημα που βοηθάει τους ανάπηρους να παίζουν golf: Τώρα και τα άτομα με προβλήματα κίνησης θα μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα καθώς μία πρόσφατη εφεύρεση βάζει τέλος στις όποιες δυσκολίες αντιμετώπιζαν.

1. Δεν αποχωρίζομαι τον υπολογιστή μου με τίποτα: Πολύ αστείες φωτογραφίες. Δείτε και γελάστε με την ψυχή σας.

Σχετικά Άρθρα

About The Author

Αρχισυντάκτης και συνιδρυτής

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

Number of Entries : 2438

Leave a Comment

© 2007-2013 Powered By Websthetics

Scroll to top