Το Top 5 της εβδομάδας (06 Ιουνίου – 12 Ιουνίου 2010) Reviewed by Momizat on . Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακ Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακ Rating:
You Are Here: Home » Newsfilter » Μόνιμες στήλες » Top 5 » Το Top 5 της εβδομάδας (06 Ιουνίου – 12 Ιουνίου 2010)

Το Top 5 της εβδομάδας (06 Ιουνίου – 12 Ιουνίου 2010)

Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακή και περιέχει τα άρθρα που διάβασα σε blog την περασμένη εβδομάδα και μου έκαναν εντύπωση. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άρθρο (είτε από το δικό σας blog, είτε από κάποιο άλλο), στείλτε το με e-mail! Αν δεν θέλετε να χάσετε άλλο top 5, απλά γραφτείτε στο feed του newsfilter.gr.

5. Περίεργοι χάρτες: Κατά καιρούς έχουμε δημοσιεύσει στο top 5 πολλούς περίεργους χάρτες. Ωστόσο, αυτή τη φορά βρήκα μία συλλογή με μπόλικους τέτοιους (ακόμα πιο περίεργους ενδεχομένως) και δεν κατάφερα να κρατηθώ… περίμενα πως και πως να έρθει η Κυριακή για να το δημοσιεύσω!

4. Τι ακριβώς γίνεται στα βάθη των ωκεανών: Ένα πολύ ωραίο γράφημα (μην μπείτε στο κόπο να διαβάσετε το άρθρο, δείτε μόνο την φωτογραφία) που εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει (από άποψη πίεσης, ζωής, κλπ) στα βάθη των ωκεανών. Όταν λέμε όμως βάθη… εννοούμε μεγάλα βάθη! Όχι εκεί που πλατσουρίζουμε στις παραλίες.

3. Γιατί η κίνηση «Αφήστε τα στο ταμείο» είναι βλακεία: Ένα πολύ ωραίο άρθρο το οποίο εκφράζει την αντίθεσή του στην κίνηση «Αφήστε τα στο ταμείο». Τι είναι αυτή η κίνηση; Διάφοροι, συνεννοούνται μεταξύ τους, πάνε σε ένα συγκεκριμένο super market, γεμίζουν από μερικά καρότσια ως εκεί που δεν πάει και μετά τα παρατάνε στο ταμείο με την δικαιολογία ότι κοστίζουν πάρα πολύ και δεν έχουν να τα πληρώσουν. Με αυτό το τρόπο διαμαρτύρονται για τις ψηλές τιμές των super market.

2. 25 καταπληκτικές κουζίνες: Αν έχετε σκοπό να ανακαινίσετε την κουζίνα σας τώρα κοντά ή αν πρόκειται να φτιάξετε μία από την αρχή, τότε συμβουλευτείτε αυτές τις 25 προτάσεις. Προσοχή όμως! Ενδέχεται να μην ξέρετε ποια να πρωτοδιαλέξετε στο τέλος!

1.  Οι 10 καλύτερες πόλεις για να διασκεδάσετε το βράδυ: Βελιγράδι, Μόντρεαλ, Μπουένος Άιρες, Ντουμπάι και άλλες έξι μεταξύ των οποίων και μία Ελληνική (ποια άραγε;)! It’s party time tonight!

Bonus: Ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου: Δείτε αυτό το βιντεάκι και μετά ελάτε να μου πείτε αν γνωρίζετε κάποιον πιο τυχερό από αυτόν τον τύπο!

Σχετικά Άρθρα

About The Author

Αρχισυντάκτης και συνιδρυτής

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

Number of Entries : 2437

Leave a Comment

© 2007-2013 Powered By Websthetics

Scroll to top