Διαγωνισμός U2 – Η κλήρωση! Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κλήρωση για τον διαγωνισμό U2 με έπαθλο δύο εισιτήρια για την συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος η οποία θα πραγματοποιηθεί στ Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κλήρωση για τον διαγωνισμό U2 με έπαθλο δύο εισιτήρια για την συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος η οποία θα πραγματοποιηθεί στ Rating:
You Are Here: Home » Newsfilter » Διαγωνισμός » Διαγωνισμός U2 – Η κλήρωση!

Διαγωνισμός U2 – Η κλήρωση!

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η κλήρωση για τον διαγωνισμό U2 με έπαθλο δύο εισιτήρια για την συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 3 Σεπτεμβρίου.

Συνολικά είχαμε 660 συμμετοχές στον διαγωνισμό (659 μέσω του άρθρου του διαγωνισμού και 1 μέσω του twitter)! Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της κλήρωσης. Δυστυχώς κάτι δεν πήγε καλά κατά το Screen Capturing (έβαλε το χεράκι του και το youtube) με αποτέλεσμα η ποιότητα της εικόνας να μην είναι η προσδοκώμενη, ωστόσο μπορείτε άνετα να παρακολουθήσετε την διαδικασία της κλήρωσης και τα αποτελέσματά της! Την επόμενη φορά θα αλλάξουμε τρόπο που κάνουμε το Screen Capturing έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι αισθητικά καλύτερο.

Για την κλήρωση χρησιμοποιήσαμε το random.org, το οποίο, μεταξύ άλλων, προσφέρει μία γεννήτρια τυχαίων αριθμών. Έτσι, το είπαμε να διαλέξει έναν αριθμό  (τρεις αριθμούς του ζητήσαμε βασικά, καθώς κληρώσαμε και δύο επιλαχόντες σε περίπτωση που με τον πρώτο δεν καταφέρουμε να βγάλουμε επικοινωνία) από το 1 ως το 660! Το random.org το σκέφτηκε λιγάκι και μας επέστρεψε τον αριθμό 215 ο οποίος αντιστοιχεί στο παρακάτω σχόλιο:

Newsfilter U2 Διαγωνισμός - winning commentΘα επικοινωνήσουμε με τον Periklis μέσω e-mail για να κανονίσουμε τον τρόπο που θα γίνει η παράδοση των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που η επικοινωνία με τον Periklis αποτύχει (π.χ. έχει δώσει e-mail που δεν υπάρχει, μας πει ότι τελικά δεν μπορεί να πάει, δεν απαντήσει εντός λογικού αριθμού ημερών, κλπ), τότε θα επικοινωνήσουμε με τον χρήστη που άφησε το σχόλιο νούμερο 514 (είναι η anastasia)! Αν και πάλι κάτι δεν πάει καλά, τότε θα επικοινωνήσουμε με το σχόλιο 653 (με τον george δηλαδή)!

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας και ελπίζουμε την επόμενη φορά να είστε εσείς οι τυχεροί. Για να μην χάνετε ποτέ κανέναν διαγωνισμό του newsfilter.gr, μπορείτε να γραφτείτε στο feed μας ή μπορείτε να δέχεστε όλα μας τα νέα άρθρα με e-mail ή μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις μέσα από την σελίδα μας στο facebook. Συνεπώς, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία!

Δείτε παρακάτω το βίντεο της κλήρωσης.

Σχετικά Άρθρα

  • Διαγωνισμός U2 – Αλλαγή στην ημερομηνία λήξηςΔιαγωνισμός U2 – Αλλαγή στην ημερομηνία λήξης Όσοι δεν λάβατε ακόμα μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του newsfilter για να κερδίσετε 2 εισιτήρια για την συναυλία των U2 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να […]
  • Διαγωνισμός: Κερδίστε εισιτήρια για τους U2Διαγωνισμός: Κερδίστε εισιτήρια για τους U2 Το ότι οι U2 θα έρθουν στην Ελλάδα στα πλαίσια του παγκόσμιου tour τους με τίτλο «3600» δεν είναι κάτι καινούριο, σας έχουμε ενημερώσει για αυτό εδώ και αρκετούς μήνες! Συνεπώς, γνωρίζετε […]
  • Οι νικητές του διαγωνισμού!Οι νικητές του διαγωνισμού! Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός που διοργάνωσε το clayhouse creations σε συνεργασία με το newsfilter.gr και αναδείχθηκαν οι νικητές!
    Το Clayhouse Creations διαθέτει μία σειρά από χειροποίητα […]
  • Κερδίστε το κόμικ «Αστραπίκας και Βροντίκας» – Ημέρα 1 από 3Κερδίστε το κόμικ «Αστραπίκας και Βροντίκας» – Ημέρα 1 από 3 Λάβετε τώρα μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του newsfilter.gr σε συνεργασία με την “OtherWise Publications» και κερδίστε ένα τεύχος του ελληνικού και ξεκαρδιστικού κόμικ «Αστραπίκας και […]
  • Το νέο τραγούδι των U2, «Get on your boots»Το νέο τραγούδι των U2, «Get on your boots» Οι U2 επέστρεψαν με νέο single. Από το επερχόμενο album «No line on the horizon» έχουμε το νέο τραγούδι του συγκροτήματος με τίτλο «Get on your boots». Παρακάτω σας παραθέτουμε video από […]

About The Author

Αρχισυντάκτης και συνιδρυτής

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

Number of Entries : 2438

Leave a Comment

© 2007-2013 Powered By Websthetics

Scroll to top