Μπήκε στην φυλακή επειδή άργησε να επιστρέψει τα βιβλία Reviewed by Momizat on . Οι αρχές στο Τέξας της Αμερικής κινήθηκαν εναντίον μία γυναίκας η οποία είχε δανειστεί μερικά βιβλία από την τοπική βιβλιοθήκη και είχε αργήσει να τα επιστρέψει Οι αρχές στο Τέξας της Αμερικής κινήθηκαν εναντίον μία γυναίκας η οποία είχε δανειστεί μερικά βιβλία από την τοπική βιβλιοθήκη και είχε αργήσει να τα επιστρέψει Rating:
You Are Here: Home » Ειδήσεις » Κόσμος » Μπήκε στην φυλακή επειδή άργησε να επιστρέψει τα βιβλία

Μπήκε στην φυλακή επειδή άργησε να επιστρέψει τα βιβλία

jailΟι αρχές στο Τέξας της Αμερικής κινήθηκαν εναντίον μία γυναίκας η οποία είχε δανειστεί μερικά βιβλία από την τοπική βιβλιοθήκη και είχε αργήσει να τα επιστρέψει.

Για την ακρίβεια, η αστυνομία της πόλης Baytown δήλωσε πως η 25χρονη Jessakah Few οδηγήθηκε στην φυλακή επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο στην ακρόαση για κάτι βιβλία που δεν είχε επιστρέψει στην βιβλιοθήκη.

Ο detective Alan Cliburn δήλωσε πως πρόκειται για μία αρκετά ασυνήθιστη κατηγορία, ωστόσο η βιβλιοθήκη δεν «κυνηγάει» κανέναν εκτός και αν τα βιβλία που έχουν δανειστεί αξίζουν αθροιστικά παραπάνω από 200 δολάρια και δεν τα έχουν επιστρέψει παρά τις πολλαπλές προειδοποιήσεις.

Η Jessakah Few ισχυρίζεται πως τα βιβλία κάηκαν 7 χρόνια πριν όταν το σπίτι της είχε πάρει φωτιά. Επίσης, επικαλείται τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, την πυροσβεστική και τον ερυθρό σταυρό ως μάρτυρες.

Πλέον, είναι στο χέρι του δικαστή να αποφασίσει αν η 25χρονη γυναίκα είναι ένοχη και πρέπει να οδηγηθεί στης φυλακής τα σίδερα ή μπορεί να συνεχίσει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας ανενόχλητη.

[via]

Σχετικά Άρθρα

About The Author

Αρχισυντάκτης και συνιδρυτής

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

Number of Entries : 2437

Leave a Comment

© 2007-2013 Powered By Websthetics

Scroll to top