About the author

asynadak

asynadak

Ο Συναδάκης Άγγελος έχει Bachelor στα Μαθηματικά και Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών καθώς έχει αναπτύξει πολλά τέτοια έργα στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της Social Mind και από την θέση αυτή βοηθάει τις εταιρίες να φέρουν αποτελέσματα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χτίζουν και χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους κανάλια. Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Θα τον δείτε να γράφει, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, formula 1, ίσως καμία σειρά ή ταινία, σίγουρα για βιβλία καθώς και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω γιατί)!

4 Comments

 1. 1

  gfilip

  Η αλήθεια, από ότι ξέρω, είναι ότι για τις πολυκατοικίες τουλάχιστον τα σχέδια που χρησιμοποιούν οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί στην Ελλάδα είναι πολύ λίγα, περιορισμένα και πολύ ακριβό να μετατραπούν. Οπότε όλοι ακολουθούν ένα προκαθορισμένο σχέδιο για να μην τους βγει και ακριβα. Όσον αφορά τις μονοκατοικίες τώρα, ναι έχεις δίκιο, έλλειψη καινοτομίας και φαντασίας κυρίως.

  Reply
 2. 2

  asynadak

  Σωστός ο οικονομικός λόγος που αναφέρεις… Ωστόσο “μπρος στα κάλλη…” λέει μια ελληνική ρήση και θα έπρεπε να την υιοθετούμε σε πιο παραγωγικούς τομείς (από την νυχτερινή έξοδο για παράδειγμα)…

  Στην τελική, άλλο κύρος θα σου δώσει ένα όχι τετριμμένο σχέδιο σαν αρχιτέκτονα, από ένα κλασσικό, ανεβάζοντας έτσι την επαγγελματική σου υπόσταση.

  Anyway… Ελπίζω να παραδειγματιστεί κανείς από αυτές τις εικόνες…

  Reply
 3. 3

  Ανώνυμος

  ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Κυρίες / Κύριοι καλησπέρα σας.
  Ονομάζομαι Μιχάλης Παπαϊωάννου – Γαλανάκης και έχω αναλάβει την προώθηση και εν συνεχεία πώληση (ή άλλης κοινής συμφέρουσας πρότασης/προσφορά σας) για έναν νόμιμο οικισμό στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, όπου διατηρεί η οικογένειά μου στην κατοχή της.
  Ο οικισμός βρίσκεται γεωγραφικά στο Νομό Φθιώτιδας, Επαρχία Λοκρίδας, στην Κοινότητα Άγιος Σεραφείμ και στη θέση Γεφυράκια ή Ξερόλουτσες. Βρέχεται από τον βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο που απέχει από την Αθήνα 180χιλ. περίπου, 10χιλ. απ’ την πόλη των Καμένων Βούρλων, 30χιλ. απ’ την πόλη της Λαμίας και σχηματίζει ισοσκελές τρίγωνο πλευράς 3 χιλ. περίπου με τα παρακείμενα χωριά Σκάρφεια και Άγιος Σεραφείμ. Βρίσκεται στο μέσον περίπου από την απόσταση Αθηνών – Θεσσαλονίκης ήτοι στο μέσον της Ηπειρωτικής Ελλάδας.
  Όλος ο οικισμός αποτελείται πάνω από 140 νόμιμα οικοδομήσιμα οικόπεδα από τα οποία η οικογένειά μου έχει στην κατοχή της τα 59 νόμιμα οικοδομήσιμα οικόπεδα τα υπόλοιπα έχουν ήδη πουληθεί και τα περισσότερα έχουν ήδη χτιστεί.
  Με λίγα λόγια τα 59 οικοδομήσιμα οικόπεδα βρίσκονται σε νόμιμη απόσταση 180 μέτρων από την θάλασσα και 10 χιλιομέτρων περίπου από την πόλη των Καμένων Βούρλων όπου είναι η καλύτερη περιοχή για εξοχικές ή μόνιμες κατοικίες με τους περισσότερους δρόμους να έχουν ασφαλτοστρωθεί και έχουν μπεί οδοί μέσα και γύρω από τον οικισμό.
  Επίσης, μέσα στο σχέδιο όπου όρισε η ελληνική κυβέρνηση για να πάρουμε την άδεια του νόμιμου οικισμού έχει σχέδια για εκκλησίες, πάρκα, πλατείες, κλπ.
  Τα πενήντα εννέα (59)οικοδομήσιμα οικόπεδα έχουν άδεια ηλεκτροδότησης, ύδρευσης και τηλεπικοινωνίας, το εμβαδόν των οικοπέδων κυμαίνεται από 200 έως 600Μ2 και έχουν συνολική καθαρή έκταση 18.205,45m2.
  Στα οικόπεδα αυτά κτίζονται πενήντα εννέα (59) σπίτια από τα οποία είκοσι (20) μονώροφα και τριανταεννέα (39) διώροφα, τα τετραγωνικά των σπιτιών κυμαίνονται από 84 έως 140 Μ2.

  Τα συνολικά τετραγωνικά που κτίζονται είναι 6.324Μ2 και με τα playroom αυξάνονται τα τετραγωνικά και γίνονται είκοσι (20) διώροφα και τριανταεννέα (39) τριώροφα. Βλέποντας την κάλυψή του/των οικοπέδων, συμπεραίνουμε ότι έχουμε αφενός μεν άνετες/μεγάλες επαύλεις αφετέρου αραιά σχετική δόμηση και μεγάλους κήπους σπιτιών.
  Αξίζει να σας αναφέρω, ότι ο οικισμός ανήκει στο Πρόγραμμα Επιδότησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για κάποιον υποψήφιο αγοραστή είναι μια πολύ καλή επένδυση, διότι η περιοχή αναβαθμίζεται ραγδαία και για του λόγου το αληθές έχουν κατασκευαστεί ασφαλτοστρωμένοι δρόμοι με δύο εισόδους – εξόδους για την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση των κατοίκων (είσοδος – έξοδος) από την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας και (είσοδος – έξοδος) από την παραλία. Έχουν ήδη κατασκευαστεί σπίτια και οι κάτοικοι αυξάνονται, γιατί συνεχίζουν να κατασκευάζονται καινούρια.
  Όλο το πακέτο του οικισμού με τα 59 οικοδομήσιμα οικόπεδα, πωλείται στην τιμή των 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο μπορείτε να αγοράσετε και μεμονομένα κομμάτια. Επίσης ανταλλάσσεται με ένα ή περισσότερα ακίνητα ή επαγγελματικούς χώρους συν μετρητά.
  Μπορείτε να επικοινωνήσετε στα ακόλουθα τηλέφωνα, εάν σας ενδιαφέρει, να αξιοποιήσουμε μαζί τον μοναδικό νόμιμο οικισμό που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Αγ. Σεραφείμ.
  Οι τίτλοι ιδιοκτησίας και η άδεια του οικισμού είναι καθαροί και μπορούν να δεχτούν κάθε νομικό και λογιστικό έλεγχο από τον δικηγόρο και τον λογιστή της εταιρίας σας.
  Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με την κυρία Χριστίνα Παπαϊωάννου/ Γαλανάκη μέσω email ή τηλεφώνου. Τηλ.: 210-8995763 Κιν.:697.657.1462, 697.976.3540
  email:[email protected]

  Με τιμή,
  Μιχάλης Παπαϊωάννου- Γαλανάκης

  (Επίσης στο νομό Λασιθίου στον Ξηρόκαμπο Σητείας εάν ενδιαφέρεστε η κυρία Μουρούκα Μαίρη έχει στην κατοχή της ένα ενιαίο οικόπεδο έκτασης 4,5 στρεμμάτων πάνω στη θάλασσα, υπό ένταξη με δικό του νερό και με περιφερειακούς δρόμους που καταλήγουν στην κύρια οδό.
  Χτίζονται πάνω από 200 τ.μ. προς το παρόν γιατί δεν είναι υπό ένταξη αλλά όταν ενταχθεί θα έχει πλήρη κάλυψη.
  Το παρόν οικόπεδο πωλείται στην τιμή των 350.000 €.
  Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την κυρία Μουρούκα Μαίρη στα παρακάτω τηλέφωνα.
  Τηλ.: 210 – 95.68.225, 210 – 95.21.669
  Κιν.: 697 – 657.16.04

  Σας ευχαριστώ,
  Μαίρη Μουρούκα

  Reply
 4. 4

  Μαρια Τρυφωνος

  ουαοοοο παντα ηθελα ενα διαφορετικο σπιτι!! τελεια δεν θελω να εχω το ιδιο κλασσικο σπιτι με ολοι την Ελλαδα και Κυπρο

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Powered by Social Mind