About the author

asynadak

asynadak

Ο Συναδάκης Άγγελος έχει Bachelor στα Μαθηματικά και Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών καθώς έχει αναπτύξει πολλά τέτοια έργα στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της Social Mind και από την θέση αυτή βοηθάει τις εταιρίες να φέρουν αποτελέσματα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χτίζουν και χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους κανάλια. Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Θα τον δείτε να γράφει, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, formula 1, ίσως καμία σειρά ή ταινία, σίγουρα για βιβλία καθώς και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω γιατί)!

6 Comments

  1. 1

    soula

    Κανένα πρόβλημα με το απλό ξύλο αν έχεις την Maya η οποία τρώει όλες τις φλούδες, κυρίως από το αγγούρι

    Reply
  2. 2
    asynadak

    asynadak

    Σωστό, αλλά και πάλι θέλει διαδικασία. Μέχρι να την φωνάξεις, να έρθει, να τα φάει… ενώ έτσι, τα πετάς εκεί μέσα και της τα δίνεις όλα μαζί στο τέλος!

    Άσχετο: ούτε πλασιέ να ήμουν 🙂

    Reply
  3. 3

    kimi

    h maya kouneli ine??

    tha paro ena gia prika.

    Reply
  4. 4
    asynadak

    asynadak

    ΧΕΧΕ! Όχι,η Μάγια είναι σκύλος 🙂

    Reply
  5. 5

    soula

    Δεν χρειάζεται να την φωνάξεις έρχεται μόνη της (όπου και αν βρίσκεται) και περιμένει κάτω από τον πάγκο μήπως και πέσει κάτι, το οποίο δεν προλαβαίνει να πέσει.
    Ναι Kimi το σκυλί μου είναι μάλλον vegetarian, τρώει σπανακόριζο, μέχρι και ραδίκια

    Reply
  6. 6

    Daffy

    Καλό το gadget για την κουζίνα, όμως πολλές φορές απλά αδειάζω τη σανίδα πολύ γρήγορα χρησιμοποιώντας το μαχαίρι μου και αμέσως στον κάδο…
    Οι σανίδες αυτές μπορούν να φτιάχνονται από διάφορα υλικά με κυρίαρχο το ξύλο. (βελανιδιά)
    Με την ευκαιρία θα σας δώσω μερικά tips για να προσέχετε τις σανίδες σας.
    1) Μην χρησιμοποιείτε την ίδια σανίδα για να κόβετε ωμό κρέας και όλα τα άλλα. Κόβουμε αλλού το ωμό κρέας, και οτιδήποτε ψημένο ή λαχανικό κτλ σε μία άλλη σανίδα.
    2) Μερικές φορές το χρόνο, ενδεικτικά 2, μπορούμε να καθαρίσουμε τη σανίδα μας με λίγη χλωρίνη. Διαλύστε μια ΜΙΚΡΗ ποσότητα χλωρίνης σε αρκετό νερό, με μια αναλογία 20% χλωρίνη και 80% νερό, και τρίψτε τη σανίδα σας καλά. Μετά καθαρίστε πολύ καλά(πάρα πολύ καλά!) με νερό. Με αυτό τον τρόπο θα σκοτώσουμε τα όποια μικρόβια δημιουργούνται στο ξύλο.
    3) Για τις μυρωδιές που τείνουν να γίνονται ενοχλητικές, ένα super tip είναι να τρίβετε τη σανίδα σας με αλάτι, χοντρό ή λεπτό, αφήνετε για λίγο, και μετά ξεπλύνετε καλά με νερό. Αυτό, εκτός από το να σκοτώσει τις μυρωδιές θα βοηθήσει να λειάνει και το ξύλο 😉

    Ελπίζω να βοήθησα 😉

    Reply

Leave a Reply to soula Cancel Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Powered by Social Mind