Γίνε αρθρογράφος

 • Θέλεις και εσύ να γίνεις αρθρογράφος στο newsfilter.gr και να γράφεις για περισσότερους από 1.000 ανθρώπους την ημέρα;
 • Έχεις ιδέες και σκέψεις που δεν αντέχεις να κρατάς άλλο στο μυαλό σου;
 • Θέλεις ο κόσμος να αγωνιά για το επόμενό σου άρθρο;
 • Έχεις όρεξη και χρόνο για διαρκή βελτίωση και συνεχείς προκλήσεις;
 • Θέλεις να ασχοληθείς με τα social networks (facebook, twitter, κλπ) και να ανακαλύψεις τα όρια των δυνατοτήτων σου;
 • Έχεις γνώσεις από php ή/και css και θέλεις να τις εφαρμόσεις κάπου;

Αν απάντησες ναι έστω και σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε μην χάνεις χρόνο… συμπλήρωσε κατευθείαν την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που ακολουθεί και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατόν! Α! Στην παρακάτω φόρμα λέμε αλήθεια, έτσι; Δεν θέλω ψεμματάκια!

 1. (υποχρεωτικό)
 2. (βάλε ένα e-mail της προκοπής)
 3. Κατηγορίες Ενδιαφέροντος
 4. Εμπειρία με το Wordpress
 5. Όρεξη για αρθρογραφία
 6. Με ενδιαφέρει να ασχοληθώ εθελοντικά
 

Μερικές σημειώσεις:

 1. Σε αιτήσεις με λάθος e-mail ή με καθόλου e-mail δεν θα απαντάμε ακόμα και αν δίνεται άλλος τρόπος επικοινωνίας (π.χ. facebook – παρόλο που δεν γίνεται να έχεις facebook χωρίς να έχεις e-mail, το έχουμε δει και αυτό). Αν δεν ανήκετε στην παραπάνω κατηγορία, να αναμένετε απάντησή μας μέσα στις επόμενες 30 ημέρες το πολύ (μπορεί να απαντήσουμε και στο επόμενο 5λεπτο, για αυτό να είστε προετοιμασμένοι)!
 2. Σε αιτήσεις όπου στο “Δύο λόγια για εσάς” έχει περισσότερα από 2 ορθογραφικά λάθη ή λιγότερες από 10 λέξεις ή Greeklish, επίσης δεν θα απαντάμε!

Μέχρι τότε… κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο twitter για να παρακολουθείτε όλα τα νεώτερα!

 

Powered by Social Mind