About the author

asynadak

asynadak

Ο Συναδάκης Άγγελος έχει Bachelor στα Μαθηματικά και Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών καθώς έχει αναπτύξει πολλά τέτοια έργα στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της Social Mind και από την θέση αυτή βοηθάει τις εταιρίες να φέρουν αποτελέσματα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χτίζουν και χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους κανάλια. Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Θα τον δείτε να γράφει, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, formula 1, ίσως καμία σειρά ή ταινία, σίγουρα για βιβλία καθώς και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω γιατί)!

4 Comments

 1. 1

  asynadak

  Δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ στην ηχογράφηση, ωστόσο έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις:

  Όσο αφορά στο θέμα με την Cosmote, θέλω να σταθώ σε 2 σημεία. Πρώτων, ότι το κράτος ελέγχει πολύ λιγότερο από το 51% του ΟΤΕ που αναφέρθηκε, απλά διατηρεί ακόμα το managment. Το δεύτερο σημείο που θέλω να θίξω είναι σχετικό με ένα από τα σχόλια που διάβασα στο blog από που και πήρατε την πληροφορία. Το χρήμα δεν κοιτάει εθνικά συμφέροντα και πολύ περισσότερο εθνικού πατριωτισμού. Αντιλαμβάνεστε προφανώς, ότι αν ανέφερε την χώρα με οποιοδήποτε άλλο όνομα δεν θα πουλούσε ούτε μία σύνδεση! Πολύ καλό είναι να εναντιωνόμαστε και να δημοσιεύουμε τέτοια γεγονότα, ωστόσο δεν μπορούμε να καταλογίζουμε ευθύνες σε ελληνικούς φορείς (ΟΤΕ, Κυβέρνηση, …) που άπτονται πολιτικών ζητημάτων, ενώ το θέμα είναι καθαρά οικονομικό.

  Κατά τα άλλα, μου άρεσε πάρα πολύ η ποικίλη θεματολογία και ροή του διάλογου. Λίγη ακόμα βελτίωση αν κάνουμε στην ποιότητα ήχου θα είμαστε πολύ καλά…

  Reply
 2. 2

  chzigkol

  Αυτό που είπες για τον ΟΤΕ μπορείς να το στηρίξεις κάπως;Δηλαδή, πως μπορεί να έχει το management και να μην κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό του μετοχικού πακέτου; Όχι απαραίτητα πάνω από 50% αλλά το μεγαλύτερο σε σχέση με τους άλλους μετόχους. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει…

  Reply
 3. 3

  krap

  Δεκτό και εμένα η εντύπωση μου αυτή που λέει ο asynadak είναι… Σχετικά με το εθνικο-οικονομικό συμφέρον εγώ πιστεύω ότι μπορούν να συνδυασθούν. Στην τελική πάγια στην ιστορία υπήρχε και οικονομικός έλεγχος με την έννοια ότι κάποιο κράτος μπορούσε να εισβάλει οικονομικά σε ένα άλλο και να έχει ίδια ή και καλύτερα αποτελέσματα με την στρατιωτική εισβολή.

  Τουλάχιστον αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε εφόσον τα ΣΚΟΠΙΑ είναι οικονομικά σε άσχημη κατάσταση. Οπότε υποθέτω ότι για να τα έχουν καλά μαζί μας ,εφόσον στηρίζονται οικονομικά στις επιχειρήσεις μας (όπως ΟΤΕ), θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε λίγο περισσότερο σεβασμό σε ζητήματα που εμπλεκόμαστε αμφότεροι.

  Reply
 4. 4

  asynadak

  @Chzigkol: οι περισσότερες ΔΕΚΟ δεν ανήκουν πλέον στο κράτος, παρόλα αυτά διατηρεί η κυβέρνηση το management. Πιο τρανταχτό παράδειγμα, η Εθνική τράπεζα. Δεν μπορώ να βρω κάπου που να το επιβεβαιώνει.

  @Krap: Στην θεωρία αυτό που λες είναι πολύ καλό. Επίσης, κατά ένα μεγάλο μέρος η οικονομία των Σκοπίων βασίζεται στις Ελληνικές επιχειρήσεις. Αν αποφασίσεις μία μέρα ότι αποσύρεις όλες τις ελληνικές εταιρίες από τα Σκόπια, θα καταρρεύσει όλη η χώρα. Σκέψου, επικοινωνίες, ρεύμα, τράπεζες και πολλά πολλά άλλα δεν θα υπάρχουν. Ωστόσο δεν νομίζω ότι είναι λύση αυτή ούτε λογική για το 2007! Μπορεί να δείχνεις σε μία χώρα ότι είσαι ισχυρότερος, ωστόσο έχεις και εσύ μεγάλη (πολύ μεγάλη) οικονομική απώλεια και σίγουρα αυτό δεν θα μπορεί να αντιστραφεί μετά.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Powered by Social Mind