Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακή και περιέχει τα άρθρα που διάβασα σε blog την περασμένη εβδομάδα και μου έκαναν εντύπωση. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άρθρο, στείλτε το με e-mail!
5. Το σάρι της Google: Η Google φεύγει από τον κόσμο των υπολογιστών και διεισδύει στον χώρο της μόδας!
4. Αυγό αλανιάρας κότας: Μερικά μαγαζιά σερβίρουν πολύ περίεργα γλυκά τελικά!
3. Το πολιτισμικό κέντρο της Σαουδικής Αραβίας: Πολύ εντυπωσιακές φαίνονται οι εικόνες του πολιτισμικού κέντρου της Σαουδικής Αραβίας και μιας και δεν νομίζω οι περισσότεροι από εμάς να το δούμε ποτέ από κοντά, ας το απολαύσουμε από μακριά τουλάχιστον.
2. Τα έσοδα και τα έξοδα του ΠΑΣΟΚ στο internet: Η πρόθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι να φαίνονται σε όλους τους πολίτες τα έσοδα και τα έξοδα του κινήματος σε ημερήσια βάση στο Internet. Επίσης υποστηρίζει ότι αυτό είναι ένα μικρό δείγμα του τι θα κάνει το κόμμα του αν έρθει στην εξουσία. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό και αν θα γίνει τελικά, πάντως θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να παρακολουθούσαμε καθημερινώς τα έσοδα και τα έξοδα του κράτους!
1. Ν95 με TouchScreen: Ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί αν το βίνετο είναι αληθινό ή όχι, πάντως ένα N95 με TouchScreen οθόνη όπως και να το κάνουμε… δελεάζει!
2 Comments
internetakias
Καλημέρα!! 🙂
Αρχικά thanks για το link 🙂
Το N95 κάπου διάβασα οτι παίζει να ειναι μια κινέζικη απομίμηση που είχε βγει (n-95) και ήταν ακριβώς ίδιο αλλά με touchscreen. Δεν ξέρω και γω αλλά είαι εντυπωσιακό :)!
asynadak
@Internetakias: You are welcome 🙂
Λες να είναι κινεζιά η υπόθεση με το touchscreen στο N95? Είχα διαβάσει και παλιότερα ότι ένας άλλος τύπος είχε κάνει μία άλλη πατέντα και είχε touchscreen στο κινητό του (και πάλι N95). Δεν το θεωρώ εφικτό, αλλά λες να το κάνουν όντως?