Η σειρά παραμυθιών με τίτλο «Οι Ιστορίες του Μπιντλ του Βάρδου» της Τζόαν Ρόουλινγκ (συγγραφέα του Harry Potter) θα διατεθεί τελικά στα βιβλιοπωλεία, παρόλο που αρχικά προγραμματιζόταν να βγουν μονάχα 7 αντίτυπα.
Τα παραμύθια αυτά αναφέρονταν από την Τζ .Κ. Ρόουλινγκ στο έβδομο και τελευταίο βιβλίο του Harry Potter. To βιβλίο αυτό αρχικά ήταν γραμμένο και σχεδιασμένο στο χέρι με στόχο να κατασκευαστούν μονάχα εφτά αντίτυπα, έξι από τα οποία θα δίνονταν σε άτομα που συνδέονται πολύ στενά με τον Harry Potter.
Το έβδομο βιβλίο είχε δημοπρατηθεί από τον οίκο Sotheby’s προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση Children’s Voice. Το βιβλίο είχε πουληθεί έναντι σχεδόν 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Τελικά το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις και θα μπορεί να αγοραστεί από τον καθένα (όχι έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ).
[via]
3 Comments
monika
το βιβλιο το βρησκο ακριβο
efrosini
Λατρευω τον Χαρι Ποτερ ειμαι 10 χρονων και εχω διαβασει 5 φορες ολη τη σειρα των βιβλιων του.Οταν ειδα αυτο το βιβλιο επεισα τη μαμα να το αγορασει αμεσως και σε μια ωρα το ειχα διαβασει 4 φορες
efrosini
Λατρευω τον Χαρι Ποτερ ειμαι 10 χρονων και εχω διαβασει 5 φορες ολη τη σειρα των βιβλιων του.