Μετά από απουσία μιας εβδομάδας το House M.D. επέστρεψε με ένα, πρωτότυπο αλλά γενικά αναμενόμενο θα λέγαμε επεισόδιο.
Ο πατέρας του House πεθαίνει και ο τελευταίος δείχνει να μην του καίγεται καρφί. Ωστόσο οι συνήθεις ύποπτοι, Cuddy, Foreman, Taub κλπ. κλπ. κάνουν τα πάντα για να τον κάνουν να παρευρεθεί στην κηδεία ώστε να τιμήσει τον πατέρα του αφενός και να σεβαστεί την επιθυμία της μητέρας του αφετέρου.
“Βρε που ήταν; Βρε που ήταν;” λέγαμε στα προηγούμενα επεισόδια και τα ερωτήματά μας βρήκαν απάντηση αφού εμφανίστηκε επιτέλους η τεθλημένη χήρα (a.k.a. Wilson) για να αποτελέσει τον “κομιστή” του House στην εκκλησία και παράλληλα να βρεθεί η αφορμή ώστε να περάσουν χρόνο μαζί ώστε… (καλά δε συνεχίζω, τα συμπεράσματα δικά σας…)
Ένα πρωτότυπο όπως είπα επεισόδιο για τα δεδομένα της σειράς με αποκορύφωμα τη σκηνή όπου η Cuddy ζητά από τον House να κατεβάσει το παντελόνι! Δείτε και… σχολιάστε.
One Comment
asynadak (asynadak)
New blog post: House M.D. Season 5, Episode 04, “Birthmarks” http://tinyurl.com/6nfdaz