Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακή και περιέχει τα άρθρα που διάβασα σε blog την περασμένη εβδομάδα και μου έκαναν εντύπωση. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άρθρο (είτε από το δικό σας blog, είτε από κάποιο άλλο), στείλτε το με e-mail! Αν δεν θέλετε να χάσετε άλλο top 5, απλά γραφτείτε στο feed του newsfilter.gr.
5. Οι 10 εντυπωσιακότεροι καταρράκτες της Αμερικής: Εν αναμονή διακοπών, δείτε μερικούς άκρως εντυπωσιακούς καταρράκτες.
4. Δίκτυα στην Ρωσία: Αφιερώστε μερικά δευτερόλεπτα για να δείτε πως μοιάζουν οι καλωδιώσεις των δικτύων στην Ρωσία. Ενδεχομένως να θέλετε να υλοποιήσετε μία τέτοια στο σπίτι ή στο μαγαζί σας.
3. Πρωτότυπα σκυλόσπιτα: Αν σκέφτεστε τι δώρο να κάνετε στον σκύλο σας, τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες.
2. 4 περίεργοι αεροδιάδρομοι: Μιας και έρχεται (βασικά έχει ήδη έρθει) καλοκαίρι, δείτε μερικούς περίεργους και πρωτότυπους αεροδιάδρομους που ενδεχομένως να θέλετε να επισκεφτείτε.
1. Άρθρο παρωδία: Πολλές μεγάλες εφημερίδες στα Κυριακάτικα φύλλα τους γράψανε για την επίσκεψη του Τούρκου πρωθυπουργού στην Ελλάδα. Μία επίσκεψη που, δυστυχώς για τις εφημερίδες, τελικά δεν έγινε ποτέ! Δεκτό να γραφεί σαν γεγονός εκ των προτέρων και εν τέλη να μην γίνει… ωστόσο πως δικαιολογούνται τα σχόλια και η περιγραφή του κλίματος;