Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την άφιξη του N97 στα ράφια των καταστημάτων, η Nokia ανακοίνωσε την διάθεση του N97 mini το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του έτους. Το N97 mini πρόκειται για μία μικρότερη εκδοχή του N97 η οποία διαφέρει παρά μόνο σε 3 βασικά σημεία!
Πρώτον, όπως μπορούμε να καταλάβουμε και από το όνομα, το N97 mini είναι μικρότερο σε διαστάσεις. Οι διαστάσεις του είναι 113 x 52,5 x 14,2 χιλιοστά, ενώ του Nokia N97 είναι 117,2 x 55,3 x 15,9 χιλιοστά. Επίσης, η οθόνη δεν είναι πλέον 3,5″ αλλά 3,2″. Τέλος, για να επιτευχθούν όλα αυτά αφαιρέθηκε το πολυπλήκτρο (γνωστό και ως Key Pad) από το QWERTY πληκτρολόγιο (δεν ξέρω αν ήταν πολύ χρήσιμο ή όχι).
Δεύτερον, το N97 mini έρχεται με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο χωρητικότητας 8GB αντί των 32GB που κουβαλάει το Ν97. Ωστόσο, έχει δυνατότητα επέκτασης της χωρητικότητάς του μέχρι τα 24GB με την προσθήκη κάρτας μνήμης microSD ως 16GB.
Τέλος, η τρίτη διαφορά έχει να κάνει με την τιμή καθώς το N97 mini αναμένεται να έχει λιανική τιμή πώλησης 450 ευρώ προ φόρων.
Δείτε παρακάτω περισσότερες εικόνες και βίντεο για το N97 mini.
One Comment
Pingback: Nokia World 09 – Νέες συσκευές και υπηρεσίες | Newsfilter