Ο Παναθηναϊκός θα είναι τελικά ο τυπικός γηπεδούχος στον τελικού του κυπέλλου Ελλάδος στον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 24 Απριλίου και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εξάλλου, αμφότερες οι ομάδες ευχήθηκαν να γίνει ένας πολύ όμορφος αγώνας και μία ιστορική γιορτή του ποδοσφαίρου.
Αναφορικά με το θέμα των εισιτηρίων, ο Άρης ζήτησε να μοιραστούν εξίσου στις δύο ομάδες, επιδιώκοντας έτσι να πάρει στα χέρια του περίπου 20.000 με 25.000 εισιτήρια. Επιπλέον, οι δύο ομάδες θα έχουν μεταξύ τους κενό 2-3 χιλιάδων κερκίδων. Ωστόσο, κανένα από αυτά τα νούμερα δεν είναι τελικό, καθώς αναμένεται να αποφασίσει η αστυνομία για τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν καθώς είναι η μόνη αρμόδια για την ασφάλεια του αγώνα.
Από εκεί και πέρα, ας ευχηθούμε ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος να είναι όντως μία γιορτή του ποδοσφαίρου και το τρόπαιο να καταλήξει στα χέρια της ομάδας που θα πιάσει υψηλότερη απόδοση εκείνη την ημέρα.