Ένα αρκετά τραγικό περιστατικό συνέβη χθες στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης. Μία άμαξα που την έσερνε ένα άλογο (κοινώς ένας παϊτόνι) έπεσε μέσα στον Θερμαϊκό το απόγευμα!
Κατά πάσα πιθανότητα, το άλογο τρόμαξε από την φλόγα ενός αερόστατου που βρισκόταν στην περιοχή στο πλαίσιο μίας εκδήλωσης για τα παιδικά χωριά SOS και ξεκίνησε έτσι την ξέφρενη πορεία του η οποία είχε κατάληξη το νερό. Πάνω στο παϊτόνι επέβαιναν 2 ενήλικες και 1 παιδί οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Η γυναίκα άρπαξε το παιδί στην αγκαλιά της και πήδηξε από την άμαξα την τελευταία στιγμή. Ο άνδρας και ο οδηγός έπεσαν στον Θερμαϊκό, αλλά κατάφεραν να βγουν στην στεριά.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το άλογο το οποίο προσπάθησε να κολυμπήσει αλλά υπό το βάρος της άμαξας κατέληξε στον βυθό! Ο αμαξάς μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, παρόλο που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το άλογό του.
[via]