Το τελευταίο καιρό ασχοληθήκαμε αρκετά με το Angry Birds (εκείνο το παιχνίδι που πετάς πουλιά προσπαθώντας να διαλύσεις τα πάντα και να σκοτώσεις κάτι γουρούνια). Αν δεν θυμάσαι τίποτα για αυτό το παιχνίδι ή αν δεν διάβασες κανένα από τα προηγούμενα άρθρα ρίξε μια ματιά στο τι συνέβη στην Βαρκελώνη με την πραγματική πίστα angry birds. Επίσης, δες σε ένα περασμένο TOP 5, κατά πόσο τα μαθηματικά και η φυσική που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή όχι.
Τώρα που νιώθεις πιο άνετα με το παιχνίδι, το concept του, το πόσο δημοφιλές είναι, το που μπορείς να το παίξεις και τα λοιπά, ας δούμε πως φτιάχνετε μία πίστα angry birds.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη ενός από τους developers της Rovio (η Φιλανδική εταιρία που φτιάχνει το παιχνίδι) ο οποίος εξηγεί περισσότερα πράγματα για τα θυμωμένα πουλιά και αναλύει το πως ακριβώς σχεδιάζουν και υλοποιούν κάθε καινούρια πίστα.
2 Comments
Ανώνυμος
[quote]Πως φτιάχνετε μία πίστα Angry Birds[/quote] Μήπως πρέπει να χρησιμοποιηθεί το παθητικό “φτιάχνεται” ;
asynadak
Καλή ιδέα 🙂