Τα κοκτέιλ φρούτων αποτελούν ένα δροσιστικό αφέψημα για μας την περίοδο του καλοκαιριού και όχι μόνο.
Εκτός όμως από την υπέροχη γεύση τους, υποστηρίζεται από Αμερικανούς επιστήμονες ότι συμβάλει στην υγεία του οργανισμού μας.
Η προσθήκη αιθανόλης στα κοκτέιλ, η οποία βρίσκεται συνήθως στα αλκοολούχα ποτά, αποδεικνύεται ότι ενισχύει τις αντιοξειδωτικές θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται σε φρούτα όπως η φράουλες ή τα βατόμουρα.
Τα “χρωματιστά” φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες οι οποίες βοηθούν στην αποτροπή ζημιών στα κύτταρα του ανθρώπου. Οι ερευνητές έχουν δηλώσει ότι κάθε “χρωματιστό” φρούτο μπορεί να γίνει ακόμα πιο υγιεινό με την προσθήκη ελάχιστου αλκοόλ.
Η έρευνα αυτή ξεκίνησε από την προσπάθεια διατήρησης της φράουλας με την προσθήκη αλκοόλ και αυτό ήταν η αιτία για να παρατηρηθεί το φαινόμενο αύξησης των αντιοξειδωτικών ουσιών.
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα :
http://news.yahoo.com
4 Comments
krap
Έτσι πως πας θα μας κάνεις αλκοολικούς εσύ…
Ωστόσο μία Pina Colada το καλοκαίρι επιβάλλεται που και που.
chzigkol
Είχα πει κάποτε σε ένα άρθρο ότι η αλόγιστη χρήση είναι κακή χρήση.
Γι’ αυτό με μέτρο την Pina Colada.
kartman19
Ωραία, θα το επιχειρήσω πάραυτα…
ALCOHOL FOR THE BRAIIIIIIIIIN…
NIKOLAS TS
daquiri gia panta!!