Στο βιβλίο Γκίνες κατάφεραν να μπουν 250 φιλόδοξοι καλλιτέχνες από τη Σερβία, την Ιταλία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, φτιάχνοντας το μεγαλύτερο graffiti στον κόσμο μήκους 605 μέτρων.
Το graffiti αυτό βρίσκεται στη σερβική πόλη Κραγκουγεβάτς και κατάφερε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν στη Νορβηγία και είχε μήκος 507 μέτρα. Έχουν ήδη σταλεί βιντεοσκοπημένες ταινίες στους υπεύθυνους των ρεκόρ γκίνες και όλοι είναι σίγουροι ότι σε 2 μήνες το εν λόγω graffiti θα έχει την πρωτιά.
Πραγματικά, αυτού του είδους οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και στην προκειμένη περίπτωση έγιναν για ένα καλό σκοπό. Τα έσοδα από την όλη αυτή ενέργεια θα διατεθούν στο ίδρυμα φροντίδας παιδιών Μλάντοστ που βρίσκεται στην ίδια πόλη.
Πηγή : http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Serbia/163288.html
2 Comments
krap
Αυτά είναι!!!!
dominic
Μακαρι να καταφερναν να παιρναγαν και τουσ αλλους!!!!!!Αλλα και αυτο δεν με
χαλαει!!!Αυτοι οι τιποι 8α ηταν τρελαρες.