About the author

asynadak

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

5 Comments

 1. 1

  Barbie

  E auta ta ratsistika gia tous kapnistes pote 8a kopoune? Kala apo tous Germanous to perimena.

  Reply
 2. 2

  kartman19

  Βλακείες. Προτείνω πιο δραστικά μέτρα. Να ιδρυθεί αντικαπνιστικό κόμμα, να καψει τη Βουλή της Γερμανίας και να κατηγορήσουν τους καπνιστές. Μετά να τους σκοτώσουν όλους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
  Επίσης οι καπνιστές να κάθονται στα πίσω καθίσματα του λεωφορείου και τα παιδιά τους να πηγαίνουν σε διαφορετικά σχολεία από αυτά των μη καπνιστών.

  Η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο. εδώ και 100 και κάτι χρόνια έχει αρχίσει η προπαγάνδα των καπνοβιομηχανιών σε ολοκληρη την ανθρωπότητα, εκατομμύρια άνθρωποι είναι εξαρτημένοι, και ποια η βοήθεια? Πρόστιμα. Δεν [email protected]#%$^&* να ασπρίσουμε λέω γω..

  Reply
 3. 3

  slash

  afto pou exo na diloso einai oti den iparxoun pathitikoi kapnistes!mono antipathitikoi antikapnistes!!

  Reply
 4. 4

  krap

  Τίποτε το ρατσιστικό. Με το ζήτημα καπνιστών και μη καπνιστών υπάρχει πάντα το εξής φιλοσοφικό ζήτημα. Ο καπνιστής που έχει την ανάγκη να καπνίσει πρέπει να μπορεί να καπνίζει παντού και πάντα. Αυτός που απεχθάνεται τον καπνό δεν πρέπει να γίνεται σεβαστός; Εσύ μπορεί να γουστάρεις να καπνίζεις σα φουγάρο αλλά εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι τον καπνό σου.

  “…δεν μπορούν να καπνίζουν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, σε κλειστούς δημόσιους χώρους και κυβερνητικά κτήρια.”. Αμα είναι να επιτρέπεται το κάπνισμα και σε τέτοιους χώρους ας το κάνουν καλύτερα υποχρεωτικό και να τημωρούνται όσοι δεν καπνίζουν.

  Επιπλέον για το όριο ηλικίας θεωρώ καλή την απαγόρευση στους ανηλίκους. Βεβαια έτσι όπως το πάνε οι καπνιστές σε λίγο θα απαιτήσουν να επιτρέπεται και μέσα στις σχολικές τάξεις για να μην τους λείπει.

  Δε κοιτάμε λέω γω και λίγο τα δικαιώματα του δίπλα μας πριν μιλήσουμε για ρατσισμό

  Reply
 5. 5

  lunacy

  καλή η απογόρευση στους ανηλίκους, λειτουργική όμως είναι?? νομίζω ότι δεν θα έχει τα τρελά αποτελέσματα, αν κρίνω από την αντίστοιχη που ισχύει για το αλκοολ.

  ο ‘ρατσισμός’ τώρα, μπορεί να ακούγεται βαρύ σαν τοποθέτηση για την κατασταση που τείνει να δημιουργηθεί παγκοσμίως, αλλά είναι -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- η λογικη αντίδραση του καπνιστή σε μια διάκριση, ένα διαχωρισμό και μια περιθωριοποίηση εν τέλη. Τα δικαιώματα του δίπλα μας είναι απαραίτητο να τα “κοιταμε” αλλά δίπλα μας υπάρχουν και οι μεν και οι δε! Και έχουν ΟΛΟΙ δικαιώματα! Το ζητούμενο λοιπόν είναι οι ισορροπίες!

  Από την άλλη δεν είναι οξύμωρο, για την κάθε χώρα, να απαγορεύει -στο όνομα της δημόσιας υγείας- αυτό που στην ουσία και ενισχύει και βασίζει μέρος της οικονομίας της???

  Reply

Πείτε την γνώμη σας

Powered by Social Mind