About the author

Απόστολος Κρητικός

Πληροφορικός (MSc) & Ερευνητής σε θέματα σχετικά με Τεχνολογία Λογισμικού Ανοικτου Κώδικα. Μ' αρέσουν geeky πράγματα, ο καφές, η μουσική και χορεύω lindy hop :) Το 2007 δημιουργήσαμε με τον Άγγελο το Newsfilter.gr ΚΑΙ είναι ακόμη εδώ :D

5 Comments

  1. 1

    chzigkol

    Xmm den eimai genika typos pou 8a akousei fanatika mia radiofwnikh ekpomph alla lew na to dokimasw me ayth pou proteineis. Mou aresei kai mena h epoxh twn 80’s

    Reply
  2. 2

    Archimides

    teleio…

    Reply
  3. 3

    Λευτέρης Λάλος

    >που για μένα δίκαια φέρει τον τίτλο του godfather της μουσικής

    Αγαπητέ krap
    αν δεν έγραφες το παραπάνω, δεν νομίζω οτι θα είχα -πέρα απο ένα ελαφρύ μειδίαμα- να προσθέσω κάτι ουσιαστικό στο κείμενό σου. Οι αναμνήσεις του καθενός απο μας είναι “ιερές” και εμπίπτουν συνήθως στα “περι ορέξεως…”

    Όταν όμως μοιράζονται “ελαφρά τη καρδία” ραδιοφωνικοί τίτλοι “τιμής”, με βάση υποκειμενικά κριτήρια (και κυρίως μνήμες) και αποδίδονται (συνήθως) απο μη επαϊοντες σε υπερτιμημένους παρουσιαστές όπως ο Σταμάτης, τότε οπωσδήποτε πρέπει κάποιος που γνωρίζει να παρέμβει.

    Λευτέρης Λάλος

    ΥΓ 1 Αν θέλεις να σου αναφέρω “για πλάκα” καμιά 20αριά ικανότερους, επαρκέστερους, πιό καταρτισμένους και τουλάχιστον μια κλάση καλύτερους απο το Σταμάτη, απλά ενημέρωσέ με.

    ΥΓ 2 Όπως έχω γράψει κατ’ επανάληψη, άλλο ΜΕ αρέσει / δε ΜΕ αρέσει κάτι και άλλο κάτι είναι καλό, μέτριο ή κακό.

    Reply
  4. 4

    krap

    Αγαπητέ Λευτέρη,

    Θεωρώ ότι το άρθρο μου καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός ότι είναι ένα καθαρά υποκειμενικό τμήμα λόγου το οποίο παραθέτει καθαρά υποκειμενικές αντιλήψεις που βασίζονται σε προσωπικά γούστα, τύπου περί ορέξεως…, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησες.

    Σέβομαι το γεγονός ότι διαφωνείς μαζί μου και με μεγάλη μου χαρά θα μελετήσω τις εναλλακτικές σου προτάσεις.

    Σχετικά με τους “διαμοιραζόμενους τίτλους τιμής” που μοιράζονται “ελαφρά τη καρδία” αισθάνομαι ότι, εφόσον το κείμενό μου εκφράζει καθαρά προσωπικές μου απόψεις, κάτι που κάνω φανερό εξ’ αρχής στον αναγνώστη μιλώντας για μνήμες μου, μπορώ να αποδίδω ή να υιοθετώ οποιονδήποτε τίτλο με εκφράζει καλύτερα και να τον αποδίδω οπουδήποτε θεωρώ ότι ταιριάζει καλύτερα σύμφωνα με το προσωπικό μου γούστο.

    Δεν υπονόησα πουθενά ότι είμαι ειδικός στην κριτική ραδιοφωνικών εκπομπών ή παραγωγών οπότε εκφράζω τη προσωπική μου άποψη ως ακροατής.

    Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ για τις σκέψεις και το χρόνο που διέθεσες για να τις μοιραστείς μαζί μας και είμαι ανοικτός σε οποιοδήποτε διάλογο είτε μέσω σχολίων στο παρόν άρθρο, είτε, αν υπάρχει κίνδυνος να κουράσουμε τους αναγνώστες μέσω του προσωπικού μου email που μπορείς να βρείς στον τομέα “Περί…” του παρόντος blog.

    Reply
  5. 5

    Λευτέρης Λάλος

    >Εγώ, υπερασπιζόμενος τον τίτλο του υπερβολικού

    είναι προφανές. Ελπίζω πάντως και εύχομαι να μην ισχύει το “μ’όποιον δάσκαλο θα κάτσεις…”

    Στη λίστα που θα βρείς εδώ

    http://www.lalos.gr/default.asp?id=76&ACT=5&content=90&mnu=76

    η οποία αναφέρεται σε βετεράνους του ραδιοφώνου, θα συναντήσεις δεκάδες ονόματα, κλασεις ανώτερα του προαναφερθέντος “νονού”.

    Για να μην θεωρηθεί οτι “υπερασπίζομαι” φίλους και γνωστούς σε τούτο δω το post, αναφέρω απλά δειγματοληπτικά μερικά απο τα μεγαλύτερα ονόματα εκείνης (και όχι μόνο) της περιόδου.

    Γιώργος Αλεξίου
    Κώστας Μαρινέλλης
    Στάθης Παναγιωτόπουλος
    Κύριος Ρύκιος
    Γιάννης Σακελλαρίου
    Γιάννης Σημαντήρας
    Θωμάς Σιαμούλης

    >Σχετικά με τους “διαμοιραζόμενους τίτλους τιμής” που μοιράζονται “ελαφρά τη καρδία”

    εσύ αγαπητέ krap απλά υιοθέτησες έναν τίτλο που κάποιοι -που βαυκαλίζονται πάνω απο το πτώμα του ραδιόφωνο- έδωσαν σε έναν απο τους κολλητούς τους.

    …άσε που και μόνο ο τίτλος “Νονός της Μουσικής” είναι ανεδαφικός και αστείος απο μόνος του, οπότε… νομίζω οτι ο Σταμάτης τον φέρει “επάξια”.

    Λευτέρης Λάλος

    ΥΓ 1 Αν θες, ρίξε μια ματιά και στο άρθρο μου “Περι μετριότητας… στο ραδιόφωνο” εδώ

    http://www.mousikosdiavlos.gr/default.asp?ACT=17&grp=2&msg=283&vp=0

    ΥΓ 2 Έχεις πάντως ένα ελαφρυντικό (μικρό όμως) σχετικά με τις κρίσεις σου: Όταν ξεκίνησες να ακούς ραδιόφωνο στα μέσα των 90’s, το πραγματικό ραδιόφωνο, είτε είχε “παραδώσει”, είτε έπνεε τα λοίσθια. Οπότε…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Powered by Social Mind