About the author

asynadak

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

10 Comments

 1. 1

  soula

  Ποιός σου είπε παιδάκι μου ότι για να παρθεί μια απόφαση προηγείται σκέψη?

  Reply
 2. 2

  asynadak

  Εν έτη 2009 (σχεδόν) και με όλα αυτά τεχνολογικά και μη μέσα διαθέσιμα προς άμεση κατανάλωση, θα περίμενε κανείς ότι πριν παρθεί μία απόφαση ξοδεύεται έστω μισή ώρα σκέψη.

  Όχι τίποτα άλλο… αλλά μπας (λέω μπας) και υπάρχει κάποια καλύτερη ιδέα.

  Reply
 3. 3

  evangelia

  Η Θεσσαλονίκη έχει γίνει εδώ και καιρό πόλη εχθρική για τους κατοίκους της. Δειτε και αυτό:http://kepka.org/index.php?option=com_content&task=view&id=848&Itemid=49
  Ακόμα και οι υπεύθυνοι αναγνωρίζουν ότι υπάρχει πρόβλημα. Αλλά γιατί να νοιαστούν δήμαρχος και Νομάρχης; Αφού συνεχίζουμε να τους εκλέγουμε;

  Reply
 4. 4

  Abraxas

  Ε, καλά τώρα, ένας πεζός τι ψώνια μπορεί να κουβαλήσει; Μην είμαστε και εμείς παράλογοι! οι σοβαροί αγοραστές-καταναλωτές θα κατέβουν με το αμάξι τους και θα κάνουν και περισσότερα ψώνια, σιγά μην δώσουμε και προτεραιότητα στο μίζερο τον πεζό που θα πάει να αγοράσει καμιά κάλτσα.
  Άκου πράματα! 🙂

  Reply
 5. 5

  asynadak

  Πες τα ρε Abraxas. Πάντως, προτείνω να συγκεντρώσουμε εδώ διάφορες ενδεικτικές (και καλύτερες) λύσεις για να δείξουμε σε όλους ότι ο απλός πολίτης είναι που κάνει την διαφορά.

  Περιμένω ιδέες…

  Reply
 6. 6

  asynadak (asynadak)

  Θεσσαλονίκη: όλη η πόλη ένα μποτιλιάρισμα http://tinyurl.com/9jmqnt

  Reply
 7. 7

  soula

  asynadak το πιο ωραίο ίσως δεν το ξέρεις. Όταν κτίστηκε το σπίτι για να μας δοθεί η άδεια έπρεπε να πληρώσουμε υποχρεωτικά ένα ποσό για συμμετοχή στην δημιουργία ενός parking που θα γινόταν στην πλατεία και θα είχαμε δικαίωμα μιας θέσης ή δύο νομίζω δεν θυμάμαι. Αυτό δεν έγινε ποτέ και όταν απευθύνθηκα στην αρμόδια υπηρεσία για επιστροφή των χρημάτων μου είπαν ότι καλώς τα δώσαμε γιατί τότε ίσχυε ο νόμος ο οποίος λίγο μετά καταργήθηκε. Παράλλογο? Ήπιος χαρακτηρισμός αλλά μετά από αυτό πώς να μιλάμε για σκέψεις και προγραμματισμό

  Reply
 8. 8

  asynadak

  Πάντως, η ιδέα ενός πάρκινγκ στην πλατεία ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρουσα (υπόγειο, έτσι;). Κρίμα που απορρίφθηκε 🙁

  Reply
 9. 9

  soula

  Υπόγειο φυσικά αλλά εδώ δεν άφησαν ούτε παιδική χαρά να γίνει που επίσης είχε προγραμματιστεί κάποια στιγμή και το πρόγραμμα δεν υλοποιήθηκε ούτε και αυτό. Ήθελα να ήξερα ποιός σκέφτεται να γίνει κάτι και ποιός σκέφτεται να μην γίνει. Για τα επιχειρήματα των μεν και των δε ούτε που θα ρωτούσα.

  Reply
 10. 10

  kimi

  se mia poli p psifizi gia nomarxi tn superman k gia dimarxon tn paparionman
  perimenate tipota kalitero?

  Reply

Πείτε την γνώμη σας

Powered by Social Mind