About the author

One Comment

 1. 1

  MEXMET IMAM

  ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ & ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!…

  Κυρίες & Κύριοι,

  Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, σε μια επιχείρηση ρουτίνας που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, ως αποτέλεσμα της λειτουργίας του συστήματος της, μέσα στα πλαίσια αυτά καλεί τον κόσμο να συνδράμει. Προσπαθεί να συνεργαστεί δήθεν για την τρομοκρατία και θέλει να μοιράσει την χαρά ότι ο κόσμος γλύτωσε απο έναν τρομοκράτη!….

  Ωστόσο, αυτή η οργάνωση που λέγεται Αλ-Καιντα, από ποιούς δημιουργήθηκε; Από τους Αμερικάνους και τους διεθνείς σιωνιστές. Μήπως, δεν είναι έτσι;;;

  Ποιοί θέλουν να διαλύσουν την οργάνωση και τους αρχηγούς να σκοτώσουν; Πάλι οι ίδιοι δεν είναι;

  Εάν η έκφρασή μου είναι σωστή και ορθή, οι ΗΠΑ είναι η μητέρα των τρομοκρατών, όλη η τρομοκρατία ξεκινάει απο την Αμερική κατά της ανθρωπότητας και των εθνών. Μήπως το ξεχνάει κανείς;

  Στην πραγματικότητα, εάν μια τρομοκρατική οργάνωση δεν αγγίξει τους ίδιους και τα δυτικά συμφέροντα, οι τρομοκρατικές ενέργειες των τρομοκρατών δεν υφίστανται και το πρόβλημα δεν είναι γι’ αυτούς, αλλά ούτε τίθεται στο τραπέζι προς συζήτηση. Αυτή είναι η πραγματικότητα!!!

  Όταν υπάρχουν τρομοκρατικές επιθέσεις, χτυπήματα με στόχο τον Ισλαμικό Κόσμο και τις τριτοκοσμικές χώρες, τα συμπεράσματα των ιμπεριαλιστών και η αξιολόγησή τους είναι τα χειροκροτήματα. Τα γεγονότα της τρομοκρατίας προβάλλονται ως διεκδίκηση των πανανθρώπινων δικαιωμάτων και πάει λέγοντας. Όταν, όμως, αγγίζει αυτούς, τότε αμέσως γίνεται τρομοκρατική ενέργεια και οι συμμετέχοντες είναι τρομοκράτες.

  Σας είπα: «Ότι η Αμερική είναι η μητέρα των τρομοκρατών και όλη η τρομοκρατία ξεκινάει από αυτήν….».

  Χωρίστε την απόδειξη γι’ αυτά που λέμε:

  Τι έκαναν τα Αμερικανικά στρατεύματα όταν εισήλθαν στο Ιράκ, για να φέρουν την ελευθερία σε αυτή τη χώρα;

  Περίπου 1.500.000. εκατομμύρια αθώους και αμάχους ανθρώπους σκότωσαν οι δολοφόνοι Αμερικάνοι.

  Τι μπορούμε να πούμε για το βιασμό των γυναικών στο Ιράκ, απο τους Αμερικάνους, που έπαιξαν με την πίστη και την τιμή των ανθρώπων αυτών. Είναι γνωστό πιά, ότι έχει οδηγήσει πολλές γυναίκες σε αυτοκτονία, αλλά τα ΜΜΕ της Δύσης δεν γράφουν τίποτα. Γιατί;

  Από το 2001 μεχρι σήμερα τι κάνουν στο Αφγανιστάν;

  Επίσης το ίδιο έγκλημα, κάθε μέρα σκοτώνουν αθώους πολίτες και πολλές φορές και παιδιά.

  Όλοι αυτοί τι ψάχνουν και τι δουλειά έχουν στη Λιβύη και τι τους ενδιαφέρει και ποια είναι η σχέση με αυτούς;

  Για να καταλάβετε και να βεβαιωθείτε, ότι η περιοχή αυτή, ήταν ένας τόπος από τους πιο πλούσιους σε πετρελαίο. Οι άνθρωποι ζούσαν μια χαρά, σήμερα θα περάσει το καθεστώς και θα εφαρμοστεί η πιο βάρβαρη κρατική τρομοκρατία.

  Αυτή η τρομοκρατία δεν θα τελειώσει ποτέ! Σύμφωνα με τα στοιχεία που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας τα θύματα έχουν ξεπεράσει τα 50.000, αλλά όταν κλείνει ο φακός, τίποτα δεν βλέπουν τα μάτια μας, παρόλο την συγχρονη τεχνολογία.

  Όπως είπε ο Ομπάμα, κατα την δολοφονία του Οσσάμα Μπίν Λάντεν, οτι βρέθηκε και αποδόθηκε η δικαιοσύνη,… είναι μια απάτη και τίποτε άλλο.

  Για να βρείτε τη δικαιοσύνη στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη και την Παλαιστίνη, τα δάκρυα των μητέρων και των βρεφών από το αίμα που ρέει πρέπει να σταματήσει. Όσοι είναι υπεύθυνοι για όλα αυτά, πρέπει να δώσουν λογαριασμό και να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

  Κυρίως το αίμα που ρέει στην Παλαιστίνη, εάν δεν σταματήσει μια στιγμή και δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα, οι τρομοκρατικές επιθέσεις στον κόσμο δεν τελειώνουν.

  Το Ισραήλ απέκοψε πλέον τις σχέσεις του με το Συμβούλιο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών στις 26 Μαρτίου. Ένας λαός, που έχει ζήσει το ολοκαύτωμα!!!

  Η ισραηλινή κυβέρνηση τελείωσε τις υφιστάμενες σχέσεις της με το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών όταν το τελευταίο δήλωσε την πρόθεση του να στείλει επιτροπή εξέτασης για τους οικισμούς στη Δυτική Όχθη, περιοχή της Παλαιστίνης.

  Πρώτα απ’ όλα οι ληστές και οι δολοφόνοι του Ισραήλ, πρέπει να σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες. Το αίμα που χύνεται στην Παλαιστίνη, πρέπει να σταματήσει χωρίς όρους.

  Διαφορετικά, μην περιμένουμε τον τερματισμό της τρομοκρατίας.

  Χθές, που ανακοινώθηκε η δολοφονία του Μπιν Λάντεν, από τον Ομπάμα, δεν χάρηκα και το είχα υπογραμμίσει ιδιαίτερα και γιατί όχι;

  Υπάρχουν, επίσης, τα ανθρώπινα δικαιώματα των αμερικανών πολιτών, οι πολίτες μας δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα;

  Στην Κύπρο χύθηκε ανθρώπινο αίμα, υπάρχουν αγνοούμενοι εδώ και σαράντα χρόνια περίπου και ακόμα τίποτα στο ορίζοντα! Ήδη το θέμα το έχουν θάψει.

  Στην χώρα μας απο την 17 Νοέμβρη χυνόταν αίμα των αθώων ανθρώπων επί δεκαετίες και τι έγινε εκμέρους τους; Μόνο όταν έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο και αφού μας πούλησαν την δήθεν τεχνολογία για θέματα ασφάλειας και χωρίς τους κωδικούς, όπως και στα F16, διότι είμαστε στο ίδιο συνδικάτο. Από την άλλη πλευρά, ευτυχώς διαμεσολάβησε η ολυμπιάδα, τότε οι κύριοι αυτοί βρήκαν λύση με τους συνεργάτες τους στον τόπο μας. Με λίγα λόγια, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα αλλο, πέραν απο την προώθηση των εγκληματικών τους οργάνων ανά τον κόσμο. Εάν ρίξουμε μια ματιά στις πωλήσεις όπλων, θα δούμε ότι οι πέντε μόνιμες χώρες (οι Η.Π.Α., το Η.Β., η Ρωσία, η Γαλλία και η Κίνα) των Ο.Η.Ε. έχουν τον πρώτο λόγο στις πωλήσεις των όπλων. Αυτοί που πουλάνε τα όπλα, καθορίζουν την τύχη των ανθρώπων, την παγκόσμια τάξη και την ασφάλεια. Τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) τον έχουν μετατρέψει σε Οργανισμό Ηνωμένων Εγκλημάτων (Ο.Η.Ε.). Επίσης, δεν είναι δυνατόν να ξεχάσουμε τα τρία παληκάρια που χάθηκαν στα Ίμια και τον πιλότο μας στα νερά του Αιγαίου. Τα παιδιά του πιλότου θα είναι εχθροί πρός την γείτονα Χώρα ναι ή όχι; Αυτά δεν προέρχονται απο κρατική τρομοκρατία και απειλή και τι έκαναν οι δικοί μας και οι συμμαχοί μας;;;

  Ωστόσο! τι ευτύχημα είναι σ’ αυτούς τους εγκληματίες ώς χώρα, για το αίμα που έχυσαν και πρόκειται να χυθεί ξανά με την συγκατάθεση τους. Ότι ένα Αναπόσπαστο Δυνάμεων (η βάση της Σούδας, το Άκταιο,…) παρέχει αέρα και υλικοτεχνική στήριξη για την επίτευξη των στόχων τους. Το Ελληνικό Εθνος δεν έχει ξεχάσει (στην Κύπρο, στην Κορέα, στο Κόσσοβο, στο Ιράκ, στη Λυβύη και σήμερα στη Συρία,..) το αίμα που χύθηκε και όπου αλλού.

  Με άλλα λόγια, ένα «γεγονός» που είναι σε εξέλιξη, η Αμερική υπερασπίστηκε αυτή τη χώρα, να διατηρηθεί η ενότητα και η ακεραιότητα των ληστών που θέλουν να εξαλείψουν τον πλούτο της.

  Τώρα, τι μας λέει ο Ομπάμα της Αμερικής και γιατί χαροποιεί; Το «γεγονός» ότι στόχαστρο των τρομοκρατών προκάλεσαν τον θάνατο; Γιατί να χαίρομαι εγώ, για έναν τρομοκράτη που είναι δημιουργημά τους και εάν είναι έτσι; Όπως, μας το προβάλλουν!!! Διότι, στο παρελθόν επί των θεμάτων αυτών, αλλά είδαμε, αλλα ακούσαμε και αλλα διαβάσαμε.

  Φυσικά, θα αποδοκιμάζουμε και θα καταδικάζουμε τις ενέργειες των τρομοκρατών.

  Ωστόσο, η τρομοκρατία όποιον βάλει στο στόχο της, μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, μπορεί να είναι ένας λαός και μπορεί να είναι μία χώρα, χρειάζεται έντονη συνεργασία των χωρών, προκειμένου να την σταματήσουν. Σήμερα είναι έτσι;

  Σήμερα στην Ελληνική Θράκη, οι Έλληνες πολίτες δεν ζούν την τρομοκρατία απο την γέιτονα Χώρα ή δεν έζησαν τον διωγμό απο την ίδια μας την Πατρίδα; Μαύρες λίστες είχαμε ή δεν είχαμε απο την γείτονα Χώρα, όπως και την στέρηση εισόδου αφού είχαν διαμελήσει τις οικογένειες και διαλύσει τα σπίτια μας. Οι Πομάκοι ζούσαν μεχρι το 1997 σε ανοιχτές φυλακές μέσα στην Ελληνική Επικράτεια ναί ή όχι; Τρώγαμε ξύλο ώς Πομάκοι, για να λέμε ότι είμαστε Τούρκοι ναί ή όχι;…. Ποιός μπορεί να τα αμφισβητήσει όλα αυτά και πολλά άλλα; Το μόνο κακό σε όλο αυτό το φάσμα, επειδή είναι αλλόθρησκοι; Κάθε Μουσουλμάνος σ’ αυτόν τον τόπο δεν σημαίνει ότι είναι και Τούρκος, αλλά έτσι τους βαφτίζουμε, όταν ακούμε το όνομα Μουσουλμανικό!

  Αλλά! Εμείς ως Ελληνικό Έθνος ενώ ανήκουμε στην Δυτική Συμμαχία, ότι μας ζητήσουν το κάνουμε, και όμως μέχρι σήμερα κανένα στήριγμα δεν είδαμε απο την Δύση, όπως και από τον ηγέτη των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ. Οι μαχητές της ελευθερίας και της δημοκρατίας, όπως ισχυρίζεται η Δύση μαζί με την ιμπεριαλιστική και σιωνιστική Αμερική, εάν δεν ξεχωρίσει τους πραγματικούς «μαχητές της ελευθερίας» απο τους «τρομοκράτες» και τα μπερδεύει, οι τρομοκρατικές ενέργειες σε αυτόν τον κόσμο δεν θα τελειώσουν ποτέ.

  Σήμερα στην Παλαιστίνη, οι αθώοι πολίτες ζούν σε κίνδυνο την κάθε στιγμή, αυτές τις μέρες, δίνουν κυριολεκτικά έναν αγώνα ελευθερίας.

  Στην πιο προηγμένης τεχνολογίας τον όπλων του Ισραήλ, χωρίς να έχουν κανένα όπλο στην κατοχή τους, δίνουν έναν αγώνα με μια σφεντόνα απο πέτρες στην πρόκληση του εχθρού. Η Διεθνής Κοινότητα δεν τα βλέπει αυτά; Όπως φαίνεται και πολύ σωστά τα βλέπει και τις σφαγές που διαπράττονται από το Ισραήλ.

  Οι ίδιοι δημιουργούν τους τρομοκράτες του τρόμου και οι ίδιοι τους σκοτώνουν. Απλώς, σε όλο αυτό το φάσμα, δήθεν ζητούν την υποστήριξη-συνεργασία μας και αυτό δεν είναι παρά μία υποκρισία τους!

  Όλοι αυτοί η εικόνα γύρω από την τρομοκρατία, που βλέπουμε και ζούμε, μας δείχνει ότι οι ιμπεριαλιστικές και σιωνιστικές δυνάμεις της Δύσης δεν είναι ειλικρινείς και το πιστεύω αυτό.

  Επίσης, μετά τον “νέο γεμάτο ζωή” που μας περιέγραψαν τα ΜΜΕ για το κτήνος της Τουλούζης…, αναρωτιέμαι πιο είναι το μέλλον που φαντάζονται οι σιωνιστικές και ιμπεριαλιστικές δυνάμεις για το μέλλον της ανθρωπότητας; Αλλά είπαμε, όσπου συνεχίζει ο Ο.Η.Ε. να είναι όργανο των πέντε συν ένα, οι ανθρωπότητα θα ζήσει τον τρόμο που δημιουργούν οι ίδιοι με τους τρομοκράτες του τρόμου και να γινόμαστε μάρτυρες σε όλα αυτά που βλέπουμε και ζούμε…..

  Φιλικά,

  Αθήνα, 20-03-2012,
  Μεχμέτ ΙΜΑΜ,
  (Οικονομολόγος-Ερευνητής)
  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Συμπαραστάσεως των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, «Η Φιλότητα»
  [email protected]

  Reply

Πείτε την γνώμη σας

Powered by Social Mind