Το Top 5 της εβδομάδας (22 Νοεμβρίου – 28 Νοεμβρίου 2009) Reviewed by Momizat on . Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακ Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακ Rating:
You Are Here: Home » Newsfilter » Μόνιμες στήλες » Top 5 » Το Top 5 της εβδομάδας (22 Νοεμβρίου – 28 Νοεμβρίου 2009)

Το Top 5 της εβδομάδας (22 Νοεμβρίου – 28 Νοεμβρίου 2009)

Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακή και περιέχει τα άρθρα που διάβασα σε blog την περασμένη εβδομάδα και μου έκαναν εντύπωση. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άρθρο (είτε από το δικό σας blog, είτε από κάποιο άλλο), στείλτε το με e-mail! Αν δεν θέλετε να χάσετε άλλο top 5, απλά γραφτείτε στο feed του newsfilter.gr.

5. Νέος υπολογιστής Apple: Δεν λέω τίποτα για να μην χαλάσω την έκπληξη!

4. Καρέκλα Tetris: Αν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση του σαλονιού σας… δοκιμάστε κάτι σε Tetris! Όπως όλα δείχνουν, εκεί θα κινηθούν οι τάσεις της μόδας αυτή την τριετία!

3. Αποτυχημένες αποστολές στον Άρη: Δείτε ένα καταπληκτικό διάγραμμα το οποίο δείχνει που έχουν αποτύχει οι αποστολές που στάλθηκαν κατά καιρούς στον Άρη! Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.

2. Anatidaephobia: Ο φόβος ότι σε παρακολουθεί μία πάπια!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια! Το καταπληκτικό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η διαφήμιση που συνοδεύει το άρθρο.

1. Παράξενα σύννεφα: Και για το κλείσιμο… πάρτε και μερικά παράξενα σύννεφα για να χαλαρώσετε μετά την παπιοφοβία!

Bonus: Formula 1 – Team by team ανάλυση του πρωταθλήματος του 2009.

Σχετικά Άρθρα

About The Author

Αρχισυντάκτης και συνιδρυτής

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

Number of Entries : 2438

Leave a Comment

© 2007-2013 Powered By Websthetics

Scroll to top