About the author

asynadak

asynadak

Ο Συναδάκης Άγγελος έχει Bachelor στα Μαθηματικά και Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών καθώς έχει αναπτύξει πολλά τέτοια έργα στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της Social Mind και από την θέση αυτή βοηθάει τις εταιρίες να φέρουν αποτελέσματα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χτίζουν και χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους κανάλια. Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Θα τον δείτε να γράφει, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, formula 1, ίσως καμία σειρά ή ταινία, σίγουρα για βιβλία καθώς και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω γιατί)!

3 Comments

 1. 1

  alkinoos

  Αν και θεωρητικά είναι καλό σαν έργο, λίγες παρατηρήσεις.
  1ον δεν αφορά στο ελάχιστο τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, 2ον ποιος θα το πληρώσει/ποιος θα το εκμεταλεύεται (η σύμπραξη δημοσίου/ιδιωτικού τομέα σημαίνει ότι τα μισά χρήματα τα πληρώνει το δημόσιο αλλά τα κέρδη τα καρπώνεται η εταιρία που θα το εκμεταλεύεται;)
  3ον τι μόλυνση συνεπάγεται στον ήδη μολυσμένο Θερμαϊκό;
  4ον πόσο θα επιβαρύνει την κορεσμένη από κίνηση περιοχή (από την είσοδο του λιμανιού ως τον Λευκό;
  5ον θα συνοδευτεί από εκτεταμένη ανάπλαση που έχει ανάγκη η περιοχή ή είναι πρόσχημα για να προωθηθεί η “υποθαλάσσια”;
  6ον αν έχει εκλογές μέχρι τον μάρτιο, υπάρχει πιθανότητα το έργο να προωθηθεί;
  7ον ο κόλπος δεν είναι ακριβώς άδειος από πλεούμενα, ειδικά το εσωτερικό του τμήμα θα έλεγα ότι είναι μάλλον κορεσμένο
  8ον τι σχέση έχει η ιστορία της μαρίνας με την προσφορά των Κινέζων για τη διαχείριση του λιμανιού;

  Reply
 2. 2
  asynadak

  asynadak

  Αρκετά ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις σου, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να δώσω απαντήσεις.

  Την σύνδεση με την ενδεχόμενο διεξαγωγή πρόωρων εκλογών την έκανα και εγώ, αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ την υποθαλάσσια ή του Κινέζους άσχετα γεγονότα.

  Τέλος, όσο αφορά την εύρυθμη λειτουργία της περιοχής (κίνηση, ανάπλαση, κλπ) θέλω να ελπίζω πως θα γίνουν τα απαραίτητα έργα υποδομής. Διαφορετικά θα είναι δώρο άδωρο.

  Βέβαια, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε την τελική τεχνική μελέτη (η οποία τώρα θα ξεκινήσει να γίνεται) ώστε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

  Reply
 3. 3

  Ανώνυμος

  Μακάρι το έργο να πραγματοποιηθεί μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουν τεθεί και χωρίς τα συνήθη φαινόμενα που συνοδεύουν ουκ ολίγες φορές τέτοιες κινήσεις.

  Από την άλλη, κλασικοί έλληνες, μόλις ανακοινώνεται κάτι, εκφράζουμε αμέσως ανησυχίες για το αν θα γίνει καν! Για κάθε λύση, 10 προβλήματα! :))

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Powered by Social Mind