Αποκαλυπτικός ήταν ο Kimi Raikkonen ως προς τα μελλοντικά του σχέδια σε ένα από τα τελευταία press conferences που παρευρέθηκε! Συγκεκριμένα, ο Φιλανδός οδηγός της Ferrari επανέλαβε την μεγάλη του αγάπη για την ταxύτητα και τα ράλι και δήλωσε σχεδόν σίγουρος πως μετά την Formula 1 θέλει να τρέξει και σε άλλους αγώνες.
Πιο συγκεκριμένα, ο Kimi έχει ήδη κάνει την αρχή σε διάφορα Rally οδηγώντας το δικό του Fiat Grande Punto Abarth και ελπίζει την επόμενη χρονιά να καταφέρει να στριμώξει στο πρόγραμμά του ακόμα περισσότερους αγώνες.
Το συμβόλαιο του Φιλανδού με την Scuderia λήγει το 2011, οπότε ο Raikkonen έχει τουλάχιστον ακόμα ένα χρόνο να σκεφτεί το μέλλον του, ωστόσο δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό να το γυρίσει σε WRC από το 2011. Μεγάλη βαρύτητα στην απόφασή του θα έχει και η έκβαση του Φιλανδικού αγώνα στον οποίο έτρεξε στις αρχές του Αυγούστου. Ο Kimi ήθελε να καταφέρει να τερματίσει και να πιάσει παρόμοιες ταχύτητες με τους υπόλοιπους της κατηγορίας του, ωστόσο χωρίς την απαραίτητη εμπειρία κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι.
Ας ευχηθούμε τα καλύτερα στον Iceman και πάντα νίκες.
[via]