About the author

Ειρήνη

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Ανατολικές σπουδές με ειδίκευση τα Ελληνοτουρκικά,εργάστηκα ως manager σε τουριστικά γραφεία εισερχόμενου τουρισμού και σε εταιρεία ένδυσης,έπειτα έγινα καθηγήτρια αγγλικών αλλά καθώς η αρθογραφία ήταν πάντα η μεγάλη μου αδυναμία,έγραφα σε δύο τοπικές εφημερίδες,στη μία έκανα διεθνολογική ανάλυση και στην άλλη ελεύθερο θέμα. Χόμπυ μου η λογοτεχνία,οι ταινίες,το γράψιμο. Λατρεύω τη Μαλβίνα και τη Γώγου και θα ήθελα να τις έχω γνωρίσει.... υ.γ Πολλά είπα... υ.γ2 να ευχαριστήσω τη μαμά μου και το μπαμπά μου ε?..

13 Comments

 1. 1

  kristel

  xaxaxaxa true story!euge!

 2. 2

  Ειρήνη

  Έμα πιά βρε Kristel….:p Msc το κάναμε χαχα….

 3. 3

  Ανώνυμος

  Αγαπητή Ειρήνη, επίτρεψε ως άντρας να διαφωνήσω.

  Η επιμένων έχει δυνατότητα να κερδίσει έναν άντρα. Προϋπόθεση βέβαια είναι να μην του είναι αποκρουστική.

  Φυσικά εάν δεν μας αρέσει μια κοπέλα σαν άντρες, είμαστε αρκετά αναίσθητοι, και για να το συνειδητοποιήσουμε θα πρέπει να μας το κάνει λιανά.

  Εάν λοιπόν ένας άντρας δεν επιθυμεί μια γυναίκα μπορεί να τον κερδίζει εάν επιμείνει. Και όταν εννοώ να επιμείνει εννοώ να επιμείνει, σαν γυναίκα, να τον κάνει να την επιθυμήσει.

  Εάν η γυναίκα χάσει τη θηλυκότητα της όταν πολιορκεί έναν άντρα τότε καλύτερα να το ξεχάσει.

  Όπως υπάρχουν εκλεκτικές γυναίκες υπάρχουν και εκλεκτικοί άντρες. Οπότε ή θα κάνουν αυτοί κίνηση ή απλά εάν δεν προσπαθήσεις δεν πρόκειται να σου ρίξουν βλέμμα.

 4. 4

  Ειρήνη

  Καλημέρα!

  Φυσικά και καλοδεχούμενη η όποια διαφωνία και χαίρομαι που την εκφράζετε γιατί η γνώμη και ενός άντρα είναι ομολογουμένως χρήσιμη.
  Απο την άλλη,θα σας πώ πως δε θεωρώ τον άντρα ”τρόπαιο”για να υποβάλλω τον εαυτό μου σε διαδικασία διεκδίσης.Θεωρώ πως ο η διεκδίκηση υπήρξε και εξακολουθεί να είναι ίδιον των ανδρών,άν λοιπόν εγώ διεκδικήσω έναν άνδρα πέραν του ότι χάνω το ρόλο που η φύση που έχει δώσει,χάνω ταυτόχρονα και την ικανοποίηση που θα εισέπρατα ως θηλυκό άν αυτός με διεκδικούσε,άν δηλαδή εκπλήρωνε το ρόλο του!
  Η θηλυκότητα μιας γυναίκας χάνεται a priori θεωρώ απο τη στιγμή που μπάινει στη διαδικασία να διεκδικήσει έναν άντρα.
  Προσωπικά λοιπόν,θέλω να είμαι θηλυκό 100% όπως και ο άντρας αρσενικό 100%.Το να κάνω τα αδύνατα δυνατά για έναν άντρα δε μου λέει κάτι,αντιθέτως με απωθεί…:p

 5. 5

  papoukos

  Στη ζωή δεν υπάρχουν πρέπει. Οπότε προσωπικά δεν αποκλείω καμία περίπτωση. Εσύ από την πλευρά σου μπορείς να θέτεις περιορισμούς αλλά μόνο θα σου δυσκολέψουν τη ζωή. Δηλαδή θες να αποκλείσεις την περίπτωση να θες να πολιορκήσεις έναν άντρα, όταν αυτός δεν σου δίνει ιδιαίτερη προσοχή. Όμως αναρωτήθηκες ποίον προσπαθείς να πείσεις; Εμάς τους αναγνώστες; ή εσένα; Γιατί να βάλεις περιορισμούς στη ζωή ενώ είναι περιττοί;

  Αυτό που λέω ως άντρας είναι ότι έχεις την πιθανότητα να με κερδίσεις. Άλλο τώρα εάν εσύ δεν θέλεις. Αλλά ποιος ο λόγος να κάτσεις να γράψεις αυτό το άρθρο εάν πραγματικά δεν επιθυμούσες έναν τέτοιο άντρα;

 6. 6

  Ειρήνη

  Αγαπητέ φίλε,

  θα σταθώ σε μία φράση σας ”έχεις την πιθανότητα να με κερδίσεις”.
  1.Don’t flatter yourself so much!Άν και δε σας γνωρίζω προσωπικά διακρίνω μια άπωθητική έπαρση στην εν λόγω φράση σας.
  2.Και γιατί να σε κερδίσω εγώ και όχι εσύ που είναι αυτό που η φύση επιτάσσει?Δηλαδή άν κάνω εγώ όλη τη δουλειά που υπο κανονικές συνθήκες καλείται ένας άντρας να κάνει έχω την εντύπωση οτι θα μου φυτρώσει και τίποτα άν καταλαβαίνετε τί εννοώ.Είναι πασιφανές οτι έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι,οι άντρες ξέχασαν να φέρονται ως αρσενικά και ψάχνουν εύκολες λύσεις.Απροπό,όσο για την ερώτηση σας αν και δεν κατάλαβα σαφώς σε τί είδος άντρα αναφέρεστε,έχω να δηλώσω ευθαρσώς οτι ουδέποτε μου άρεσαν οι φλούφληδες και ακριβώς γι’αυτό φρόντισα και ΔΕΝ έχω εναν τέτοιο δίπλα μου.Όσο για το λόγο που έγραψα το άρθρο θα χρησιμοποιήσω μια φράση της λατρεμένης Madonna όταν τη ρώτησαν γιατί επιλέγει νεότερους συντρόφους απάντησε.Because I can!Το αυτό και δι ημάς..καλό σας βράδυ..

 7. 7

  Ειρήνη

  kai gia na mhn parekshghthw h frash pou xrhsimopoihsa apla mou aresei mh me peite kai cugar xaxaxaxaxaxaxaxa:p

 8. 8

  Απόστολος Κρητικός

  @Ειρήνη: Σχετικά με την φράση σου “Είναι πασιφανές οτι έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι,οι άντρες ξέχασαν να φέρονται ως αρσενικά και ψάχνουν εύκολες λύσεις” θα έλεγα ότι είναι η μισή αλήθεια. Μπορεί παλαιότερα ο άντρας να θεωρούνταν κυνηγός αλλά και η γυναίκα είχε πολύ περισσότερο τακτ σε σχέση με σήμερα. Πιο συγκεκριμένα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανδρών που προσπαθούν να προσεγγίσουν μία γυναίκα κατά τα γνωστά (αυτά που θεωρούνταν text book μεθοδολογίες προσέγγισης ενός άντρα κυνηγού) και παίρνουν απαντήσεις απαξιωτικές ή ειρωνικές.

  Αν ένας άνδρας που δεν επιμένει ιδιαίτερα μπορεί να χαρακτηριστεί φλούφλης ή μαλακός, τότε πως χαρακτηρίζουμε μια γυναίκα, άριστη εμφανισιακά, που όταν την πλησιάσεις θα σου απαντήσει με ατάκα που χρησιμοποιεί λιμενεργάτης;

 9. 9

  Ειρήνη

  Απόστολε καταρχάς καλησπέρα :),

  εύστοχη η παρατήρησή σου και έρχομαι να απαντήσω πως μετά τη χειραφέτησή τους οι γυναίκες(κάποιες φυσικά)σε συνδυασμό με την άριστη εμφάνισή τους αποκτούν σνομπισμό και νεοπλουτίστικο ύφος.Θα τη χαρακτήριζα λοιπόν σνόμπ,αγενή,ανασφαλή και ”καβαλημένη”και συμφωνώ σε αυτό που θες να πείς.
  Απο την άλλη,οι σνόμπ γυναίκες κάνουν μπάμ απο μακριά θεωρώ,το ύφος ακόμη και το ντύσιμο μαρτυρούν κάτι τέτοιο και εδώ έχω εγώ μια απορία…. γιατί οι άντρες γουστάρουν τρελα να ”ρίξουν”μια γυναίκα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και όχι κάποια πιο απλή και καθημερινή?χμ…:P

  1. 9.1

   Απόστολος Κρητικός

   Αντικαλησπέρα 🙂

   το ίδιο λέμε… στο μόνο που δεν είμαι υπερβολικά σίγουρος ότι είναι καλή τακτική είναι να βγάζουμε συμπεράσματα απλά από το πως φαίνεται μια γυναίκα σε μια πρώτη ανάγνωση. Σίγουρα μια γυναίκα ψυχολογεί πιο εύκολα μια άλλη γυναίκα όπως και ένα άντρας ψυχολογεί πιο εύκολα άλλους άντρες.

   Για εμένα, συνήθως less is more, επομένως μάλλον συμφωνούμε στην στρατηγική επιλογής που προτείνεις 😉

 10. 10

  papoukos

  Δεν διαφωνώ με αυτά που έγραψες αγαπητή Ειρήνη. Απλά συμπληρώνω ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να βάλουμε σε καλούπια τη ζωή. Να επιχειρούμε να εξηγήσουμε τη λογική των αντρών με το να περιορίσουμε τις επιλογές τους. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε άνθρωποι και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

  Το ότι χρησιμοποίησα ενικό στην πρόταση, όπου με κατηγορείς ότι φλερτάρω με τον ευατό μου, ήταν απλά σχήμα λόγου. Λυπάμαι που το παρεξήγησες.

 11. 11

  Ειρήνη

  Καληπέρα καταρχάς,:)

  ο γραπτός λόγος καμιά φορά είναι παραπλανητικός.Δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης αλλά μάλλον εκφραστικό αλλά κανένα πρόβλημα,κουβέντα κάνουμε!:P

 12. 12

  Annie

  Αν μου επιτρεπετε καθυστερημενα μια αποψη: Γιατι να μην εχουμε και εμεις οι γυναικες δικαιωμα να δειξουμε σε εναν ανδρα οτι μας ενδιαφερει ιδιαιτερα? Αυτο που θα πρεπει να αποφυγουμε ειναι να του κανουμε στενο μαρκαρισμα, εφοσον δειξει αδιαφορια παρολα αυτα. Συμφωνω με τον papoukos στο ζητημα. Ενας συνεσταλμενος ανδρας δεν ειναι αυτοματα φλουφης. Μπορει στο βαθος του να εχει εξαιρετικες πτυχες και να ειναι σκαλες καλιτερος απο εναν κυνηγο.
  Αλλα, αυτος που παιρνει την πρωτοβουλια πρεπει ναχει και το θαρος να φαει τη χυλοπιτα, ανδρας η γυναικα.

  Προσωπικα αγαπω τους συνεσταλμενους τυπους, τους βρισκω πιο sexy.
  Ευχαριστω για τη φιλοξενια,
  Αναστασια

Comments are closed.

Powered by Social Mind