Το Top 5 της εβδομάδας (09 Μαΐου – 15 Μαΐου 2010) Reviewed by Momizat on . Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακ Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακ Rating:
You Are Here: Home » Newsfilter » Μόνιμες στήλες » Top 5 » Το Top 5 της εβδομάδας (09 Μαΐου – 15 Μαΐου 2010)

Το Top 5 της εβδομάδας (09 Μαΐου – 15 Μαΐου 2010)

Αρκετά ενδιαφέροντα τα TOP 5 και αυτής της εβδομάδας! Ότι πρέπει για λίγη χαλάρωση την Κυριακή το μεσημέρι. Σας υπενθυμίζω ότι αυτό το άρθρο βγαίνει κάθε Κυριακή και περιέχει τα άρθρα που διάβασα σε blog την περασμένη εβδομάδα και μου έκαναν εντύπωση. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άρθρο (είτε από το δικό σας blog, είτε από κάποιο άλλο), στείλτε το με e-mail! Αν δεν θέλετε να χάσετε άλλο top 5, απλά γραφτείτε στο feed του newsfilter.gr.

5. Η εξέλιξη των Terms of Use του Facebook: Ένα πολύ ενδιαφέρον γράφημα το οποίο δείχνει πως μεταβλήθηκαν οι Όροι Χρήσης του Facebook τον τελευταίο καιρό.

4. Πόσο κοστίζει η διαδρομή Θεσσαλονίκη – Αθήνα;: Έλα ντε! Μπείτε μέσα να δείτε. Διόδια, βενζίνες… προσθέστε και κανέναν καφέ στο διάλειμμα…

3. Το roller coster της Ferrari: Δείτε μερικές φωτογραφίες και διαβάστε κάποια εντυπωσιακά στατιστικά και χαρακτηριστικά του roller coster (τραινάκι) της Ferrari που βρίσκεται στο Abu Dhabi!

2. Γυαλιά για να κοιτάτε τους γορίλες: Όπως όλοι γνωρίζουμε (!) οι γορίλες είναι πολύ εύθικτα πλάσματα (!) και ντροπαλά (!). Αυτό έχει σαν συνέπεια να μην αισθάνονται πολύ άνετα όταν κάποιος τα κοιτάει. Τώρα όμως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί όποτε θέλετε να δείτε έναν γορίλα κατάματα απλά θα φοράτε τα συγκεκριμένα γυαλιά και όλα θα είναι μέλι γάλα!

1.  Ισπανικός χάρτης με νόημα: Μιας και η οικονομία, το ευρώ, τα ελλείμματα, η κρίση και τα λοιπά είναι της μόδας… ας δούμε και έναν «μοδάτο» χάρτη!

Bonus: Super Mario on line: Δείτε 10 διαφορετικές On Line εκδοχές του Super Mario.

Σχετικά Άρθρα

About The Author

Αρχισυντάκτης και συνιδρυτής

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

Number of Entries : 2438

Leave a Comment

© 2007-2013 Powered By Websthetics

Scroll to top