About the author

asynadak

asynadak

Ο Συναδάκης Άγγελος έχει Bachelor στα Μαθηματικά και Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών καθώς έχει αναπτύξει πολλά τέτοια έργα στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της Social Mind και από την θέση αυτή βοηθάει τις εταιρίες να φέρουν αποτελέσματα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χτίζουν και χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους κανάλια. Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Θα τον δείτε να γράφει, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, formula 1, ίσως καμία σειρά ή ταινία, σίγουρα για βιβλία καθώς και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω γιατί)!

11 Comments

 1. 1

  kimi

  paei giname ameriki..

  pethane o “drastis”

  Reply
 2. 2

  ARGI

  Να γινει κατι σε αλλη χωρα και να μην φτάσει εδώ.Ακομη και το εγκλημα πρεπει να ξεπατικώσουμε . Τοση αμερικανοποίηση ποια .
  Ευτυχώς ο δράστης πέθανε ενας κίνδυνος λιγότερος

  Reply
 3. 3

  demi

  Δεν είναι θέμα Αμερικής ρε παιδιά αλλά Παιδείας και θεσμών. Όταν έχεις μια χώρα μπάχαλο χωρίς να υπάρχουν όρια και έλεγχος πουθενά τότε τέτοια ποιότητα πολιτών θα έχεις….

  Reply
 4. 4

  kimi

  “Ευτυχώς ο δράστης πέθανε ενας κίνδυνος λιγότερος”

  ise sovaros????

  Reply
 5. 5
  asynadak

  asynadak

  Δυστυχώς ο “δράστης” είναι νεκρός. Άτομα που η κοινωνία απλά δεν κατάφερε να αγκαλιάσει και να περικλείσει δεν αξίζουν τέτοιας τύχης. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί κάτι παρόμοιο ξανά στο μέλλον.

  Reply
 6. 6

  slash

  “Κίνδυνος” αγαπητή/ε argi μπορεί πλέον να μην αποτελεί ο δράστης για την επιφανειακή σου ύπαρξη αλλά ακόμα αποτελούν όχι μόνο εκείνοι οι μαθητές που όπως γράφει ο Άγγελος ασκούσαν λεκτική και ψυχολογική βία πάνω του αλλά και όλα τα άλλα τυφλά πλάσματα που τύχαινε να αποτελούν το κοινωνικό του περιβάλλον. Σα να βλέπω μες το μυαλό όλων των σύγχρονων υπεροπτικών καθαρμάτων να σχηματίζεται κατευθείαν η σκέψη «Μμμ… σιγά! Να το άντεχε! Και μας μας έχουν βρίσει και λίγο αλλά δεν πήραμε όπλα να σκοτώσουμε…» πιθανότατα με βάση το παραπάνω σχόλιο σου σκέφτεσαι και εσύ κάτι ανάλογο χωρίς βέβαια να αναλογιστείς ότι δεν μπορούμε να είμαστε όλοι αναίσθητοι και χοντρόπετσοι όπως εσύ! Και δύο τρία ψυχολογικά προβλήματα να ταλανίζουν το κεφάλι μας δε θέλει πολύ να ανάψει το φυτίλι.. Από ‘κει και μετά θα μπορούσε να είναι το παιδί σου ο «κίνδυνος» και εύχομαι το ψύλιαστείς νωρίτερα από τους γονείς του άτυχου παιδιού παραπάνω. (έπρεπε να γίνει το παραπάνω περιστατικό δηλαδή για να καταλάβει κάποιος ότι υπάρχουν και υπήρχαν πάντα οι χοντροί, κοντοί, ψηλοί, άσχημοι, κουτσοί, στραβοί, γυαλάκες, με σιδεράκια και σπυράκια στους οποίους βγάζαν και βγάζουνε την οργή/ένταση τους από γονείς, καθηγητές, κοινωνία γόνοι ανεύθυνων, αδιάφορων,(δεξιών), χαιρέκακων, και ανενημέρωτων ανθρώπων…..)

  Reply
 7. 7
  asynadak

  asynadak

  Μπράβο Slash! Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο…

  Reply
 8. 8

  krap

  Προφανώς πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Τραγικό αφενός για τον κόσμο που έφαγε σφαίρες χωρίς πρακτικά να φταίει σε κάτι και αφετέρου για το παιδί που έφθασε σε σημείο να το κάνει.

  Συμφωνώ ότι η οικογένεια είχε ευθύνη, συμφωνώ ότι το σχολείο είχε ευθύνη, συμφωνώ ότι οποιοσδήποτε είχε αντιληφθεί κάποιο έντονο πρόβλημα στο παιδί και αδιαφόρησε είχε ευθύνη.

  Ωστόσο, όπως θα ακούσετε και στο 50o επεισόδιο του Newscast τη Δευτέρα (όσοι το κατεβάσετε), έχω την άποψη ότι οι νέοι σήμερα, είμαστε ευαίσθητοι με “λάθος τρόπο”.

  Και εμείς περάσαμε κάποια στιγμή εφηβεία και εμείς φάγαμε σφαλιάρες σε όλα τα επίπεδα. Άλλες σοβαρότερες και άλλες πιο ασήμαντες.

  Σε τέτοιες καταστάσεις, ο άνθρωπος καλείται να βρει έναν τρόπο να αντεπεξέλθει. Θα μπορούσε να είναι μέσω μιας ενασχόλησης, ενός σπορ, μέσα από καινούριες γνωριμίες ή από συζήτηση με με φίλους. Σε καμία περίπτωση όμως βλάπτοντας συνανθρώπους.

  Και για να σπεύσω να προλάβω σχόλια, προφανώς το παιδί είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα που, όπως είπα, κάποιος σίγουρα θα είχε αφουγκραστεί αλλά μάλλον βαρέθηκε να ασχοληθεί – η αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι -, αλλά στην γενικότερη περίπτωση πιστεύω πως το φυσιολογικό για έναν έφηβο είναι να ξεπεράσει τους προβληματισμούς του αναίμακτα. Γιατί στην τελική είναι εμπειρίες για το αύριο σε προσωπικό, φιλικό, ερωτικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

  Reply
 9. 9

  slash

  Συμφωνώ krap αλλά πήδηξα μερικά αυτονόητα βήματα και ανέφερα τη ρίζα του κακού για το συγκεκριμένο περιστατικό.. Εμείς είμαστε τουλάχιστον τυχεροί που αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιος με ψυχολογικά προβλήματα είναι ασθενής και όχι εγκληματίας όπως ισχύει και με τις περισσότερες περιπτώσεις χρηστών ναρκωτικών, οι περισσότεροι (ας πω μόνο για τη χώρα μας γιατί τον υπόλοιπο κόσμο δεν μπορώ να τον βάλλω σε ένα σύνολο) έχουν μάθει να ζουν σε ένα κόσμο ουτοπίας κρίνοντας τον διπλανό τους με βάση τις δικές τους εμπειρίες και αντιδράσεις .Το κακό είναι ότι το παραπάνω γεγονός δεν είναι προιόν αδιαφορίας του κράτους αλλά παρακίνησης, ενέργεια που ανήκει στην πανάρχαια τακτική του διαίρει και βασίλευε αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

  Θα περιοριστώ στο να αναφέρω ότι όχι μόνο δεν υπάρχουν μαθήματα στα σχολεία και τα πανεπιστήμια(όσων αφορά τους νέους καθηγητές) που να περιγράφουν ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΕΣ την συμπεριφορά και αντιμετώπιση των ατόμων με αποκλίνουσα συμπεριφορά στις πιο ευδιάκριτες κατηγορίες (ηρωινομανείς, μεθυσμένοι, ψυχολογικά διαταραγμένα άτομα) αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν νόμοι που αντιμετωπίζουν π.χ. τους χρήστες ναρκωτικών ως εγκληματίες και όχι ως αρρώστους.

  Έτσι όλοι όσοι ακούν περιπτώσεις που έχουν σχέση με ναρκωτικά βυθίζονται στην πλάνη της παραπληροφόρησης, όσοι είναι χρήστες ναρκωτικών(εκτός της ηρωίνης) στη φυλακή γίνονται χρήστες ηρωίνης με τη βία γιατί κάποιος έμπορος θέλει να αυξήσει τη «σίγουρη» πελατεία του, όσοι είναι χρήστες ηρωίνης πεθαίνουν στη φυλακή και όσοι δεν μπαίνουν πεθαίνουν στο δρόμο γιατί όταν πάνε να απεξαρτητοποιηθούν τους βάζουν στην ουρά με νούμερο 2.043!

  Το ίδιο ισχύει και για το αλκοόλ και τα ψυχολογικά προβλήματα αν βάλουμε τις προεκτάσεις στους μεν επειδή αποφέρουν σημαντικά λεφτά στο κράτος από φόρους και μικρό-παραβάσεις και οι δε απλά για να ενισχυθεί η μερίδα του κόσμου που λειτουργεί σαν άβουλο ον.

  Στο κάτω, κάτω αν κάποιοι που ξεχωρίζουν στο σχολείο για Α ή Β λόγους και υποστούν καταπίεση και κατάταξη στο περιθώριο και δεν πάρουν τελικά (και αυτοί) ένα όπλο στο χέρι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή τους θα είναι να φτιάξουν τον εαυτό τους έτσι ώστε να πάψουν να ξεχωρίζουν και να αφομοιωθούν στις μάζες. Δύο αποτελέσματα για το τελευταίο : 1.Κατάργηση της προσωπικής βούλησης, 2. Συσσώρευση οργής και έντασης και έχουμε έναν ωραιότατο πυροκροτητή με χρονοδιακόπτη οπότε πάμε όλοι μαζί! 3,2,1,….

  (συγνώμη για το μεγάλο post. Δεν μπορούσα να παραλείψω κάτι)

  Reply
 10. 10

  Gabriel

  Ο “δραστης” δεν έχει πεθάνει.

  Ζει και βασιλεύει.
  Αρκεί να ξέρουμε ποιος είναι ο “δράστης”.
  Το συγκεκριμένο παιδί υπήρξε μαθητής ενός κοντινού μου προσώπου.

  Το παιδί απο μικρό είχε παράξενη συμπεριφορά. Δεν ξέρω πότε ξεκίνησε αλλα όπως λένε και οι εφημερίδες πάντα φορούσε μια μαύρη καμπαρντίνα. Το παιδί ποτέ δεν άφηνε κανέναν να τον πλησιάσει. Ήταν πάντα βλοσυρό και φαινόταν να υποφέρει πολύ εσωτερικά. Δεν μιλούσε ακόμα και με παρότρυνση των καθηγητριών του/συμμαθητών του.
  Ήταν ωραίο παιδί εμφανισιακά.
  Δυο φορές είχε μεγάλα ξεσπάσματα θυμού. Τη μία σε ένα παιδι που κορόιδεψε μια συμμαθητρια του(πήγε να το πνίξει) και την άλλη σε ένα άλλο παιδί οπου έσπασε μια τζαμαρία ρίχνοντας το πάνω της.

  Στη φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί κρατάει ένα σνάιπερ το οποίο δεν βρισκόταν ανάμεσα στα όπλα τα οποία κρατούσε τη μέρα των επεισοδίων.

  Είτε το σνάιπερ ήταν αεροβόλο/κυνηγιετικό/στρατιωτικο είναι παράνομο στη χώρα μας.
  Τα δε όπλα που κρατούσε(των 9μμ) ήταν Ρώσικα(!!). Απο το ίντερνετ τα βρήκε όπως ακούστηκε;;

  Ο αδελφός του παιδιού ήταν ένα κοινωνικό παιδί, καλό(έτσι μου είπαν) καμιά σχέση με τον 19χρονο. Η μητέρα τους συνήθιζε να λέει οτι ο 19χρονος έμοιασε στον πατέρα του σε αντιθεση με τον αδελφό που εμοιασε λέει σε εκείνη.

  Slasher.. ενδιαφέρον.. μήνυμα..

  [email protected]

  Reply
 11. 11

  kimi

  “Ο “δραστης” δεν έχει πεθάνει.

  Ζει και βασιλεύει.
  Αρκεί να ξέρουμε ποιος είναι ο “δράστης”.”

  ta ipes ola me liges leksis…

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Powered by Social Mind