Ο Amaury Guichon είναι ζαχαροπλάστης στο “Jean Philippe Patisserie” στο Λας Βέγκας και δημιουργεί “έργα τέχνης” με τον παράδεισο της σοκολατένιας απόλαυσης. Η όψη είναι τόσο υπέροχη όσο και η γεύση. Ο ίδιος φτιάχνει υπέροχες δημιουργίες με λευκή και μαύρη σοκολάτα αλλά και υπέροχες διακοσμήσεις σε πάστες και τούρτες που εντυπωσιάζουν με την τεχνική που χρησιμοποιεί. Η Patisserie είναι από τις πιο φημισμένες στο Λας Βέγκας και η απήχηση τρομερή. Ο παιδικός κόσμος πάντα θα λατρεύει την μαγεία του σοκολατένιου, αλλά δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν και οι ενήλικες που ποτέ δεν μπορείς να πεις όχι στη σοκολάτα, όσο αν και η αντίσταση είναι μεγάλη. Το ζαχαροπλαστείο θυμίζει τις γαλλικές Patisserie. Αν ποτέ έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Λας Βέγκας, μην χάσετε την ευκαιρία.