Εξωγήινοι παρακολουθούν την εξέλιξη των πυρηνικών όπλων στην γη! Reviewed by Momizat on . Υπάρχουν διάφοροι τύποι (επιστήμονες και μη) οι οποίοι υποστηρίζουν ακράδαντα την ύπαρξη εξωγήινων! Επιπλέον, εκτός από την ύπαρξη των εξωγήινων, υποστηρίζουν π Υπάρχουν διάφοροι τύποι (επιστήμονες και μη) οι οποίοι υποστηρίζουν ακράδαντα την ύπαρξη εξωγήινων! Επιπλέον, εκτός από την ύπαρξη των εξωγήινων, υποστηρίζουν π Rating:
You Are Here: Home » Ειδήσεις » Κόσμος » Εξωγήινοι παρακολουθούν την εξέλιξη των πυρηνικών όπλων στην γη!

Εξωγήινοι παρακολουθούν την εξέλιξη των πυρηνικών όπλων στην γη!

ufoΥπάρχουν διάφοροι τύποι (επιστήμονες και μη) οι οποίοι υποστηρίζουν ακράδαντα την ύπαρξη εξωγήινων! Επιπλέον, εκτός από την ύπαρξη των εξωγήινων, υποστηρίζουν πως οι εξωγήινοι αφήνουν τον όμορφο πλανήτη τους προκειμένου να επισκεφτούν τον δικό μας. Ακόμη, εκτός από την επίσκεψη στον πλανήτη μας, οι εξωγήινοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον την εξέλιξη στα πυρηνικά όπλα πάνω στην γη!

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν 7 πρώην αξιωματικοί της πολεμικής αεροπορίας της Αμερικής οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να ανταλλάξουν εμπειρίες (από τα ενεργά τους χρόνια) και να επιστήσουν την προσοχή του κόσμου. Στην συνάντηση αυτοί αντάλλαξαν ιστορίες και αποδεικτικά στοιχεία τα οποία συγκέντρωσαν οι ίδιοι ή υφιστάμενοί τους κατά την διάρκεια της θητείας τους.

Σύμφωνα με τους πρώην αξιωματικούς, οι εξωγήινοι ήρθαν στο παρελθόν αρκετές φορές στην γη καθώς εθεάθησαν πολλάκις πάνω από πυρηνικές βάσεις της Αμερικής (αλλά και άλλων, ενδεχομένως, χωρών). Κατά τις επισκέψεις των εξωγήινων, παρατηρήθηκαν ανωμαλίες στην λειτουργία των πυρηνικών συστημάτων (όπως απενεργοποίηση των πυραύλων για παράδειγμα).

Οι αξιωματικοί πιστεύουν πως στόχος των εξωγήινων είναι να περάσουν το μήνυμα στους ανθρώπους ότι παίζοντας με τα πυρηνικά μπορεί να προκαλέσουμε ανεπανόρθωτες καταστροφές σε ολόκληρο τον γαλαξία!

Εσείς τι λέτε; Υπάρχουν τελικά εξωγήινοι; Και αν ναι, έρχονται στην γη και μελετάνε τα πυρηνικά;

[via]

Σχετικά Άρθρα

  • Εξωγήινοι εισέβαλαν την πρωτοχρονιάΕξωγήινοι εισέβαλαν την πρωτοχρονιά Εισβολή από εξωγήινους είχαμε κατά την αλλαγή του έτους… Τουλάχιστον αυτό πίστεψαν πολλοί Γερμανοί οι οποίοι κατά την αλλαγή του χρόνου είδαν στον ουρανό πολλά μυστήρια αντικείμενα και […]
  • UFO στην Κίνα!UFO στην Κίνα! Μετά τους πρώην αξιωματικούς της Αμερικανικής αεροπορίας οι οποίοι πιστεύουν ότι εξωγήινοι παρακολουθούν τις πυρηνικές εξελίξεις στην γη, στον χορό των UFO μπαίνουν και οι Κινέζοι.
    Το […]
  • Η απαγωγή από εξωγήινους που έγινε μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες…Η απαγωγή από εξωγήινους που έγινε μπροστά σε αυτόπτες μάρτυρες… Όπως παραδέχονται και επίσημα οι αρχές, η συγκεκριμένη είναι η υπόθεση απαγωγής από εξωγήινους για την οποία υπάρχουν τα περισσότερα στοιχεία, τα οποία μάλιστα προκύπτουν από καταθέσεις […]
  • Πιο κοντά στην ύπαρξη εξωγήινων.Πιο κοντά στην ύπαρξη εξωγήινων. Σύμφωνα με νέες μελέτες, η πιθανότητα να υπάρχουν εξωγήινοι ή έστω εξωγήινη μορφή ζωής, ολοένα και αυξάνει. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν οι επιστήμονες καθώς αυξάνονται οι πλανήτες που […]
  • Πόσοι πλανήτες συμβατοί για ύπαρξη ζωής υπάρχουν;Πόσοι πλανήτες συμβατοί για ύπαρξη ζωής υπάρχουν; Από νέα έρευνα Αμερικανών αστρονόμων προκύπτει ότι οι πλανήτες οι οποίοι έχουν κατάλληλες συνθήκες για την ύπαρξη ζωής -όπως η Γη- είναι πολύ περισσότεροι απ” ότι πιστεύαμε με τα έως τώρα […]

About The Author

Αρχισυντάκτης και συνιδρυτής

Η ακαδημαϊκή μου ιδιότητα είναι πτυχιούχος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ.. Ωστόσο, πέρα από τα μαθηματικά και τις εφαρμοσμένες επιστήμες, θα με δείτε να ασχολούμαι με web development και διαδικτυακό προγραμματισμό ! Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Εμένα θα με δείτε να γράφω, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, Formula 1, ίσως Lost και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω αν έχουν κάτι και τα τραβάνε!)!

Number of Entries : 2438

Comments (2)

Leave a Comment

© 2007-2013 Powered By Websthetics

Scroll to top