About the author

asynadak

asynadak

Ο Συναδάκης Άγγελος έχει Bachelor στα Μαθηματικά και Master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών καθώς έχει αναπτύξει πολλά τέτοια έργα στο παρελθόν. Τα τελευταία χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της Social Mind και από την θέση αυτή βοηθάει τις εταιρίες να φέρουν αποτελέσματα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χτίζουν και χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους κανάλια. Το newsfilter.gr προέκυψε στις αρχές του 2007 (01 Ιανουαρίου για την ακρίβεια) και από τότε φροντίζουμε να προσφέρουμε καθημερινές στιγμές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας! Θα τον δείτε να γράφει, μεταξύ άλλων, περισσότερο για κινητά τηλέφωνα, gadgets, formula 1, ίσως καμία σειρά ή ταινία, σίγουρα για βιβλία καθώς και για περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο (τα περισσότερα τυγχάνουν στην Κίνα, δεν ξέρω γιατί)!

7 Comments

  1. 1

    Elena

    Πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ένας μύθος που ξεκίνησε από Ισπανόφωνες χώρες, πήγε Ιταλία και Ισραήλ και έφτασε στην Ελλάδα
    http://attivissimo.blogspot.com/2007/06/antibufala-attenti-al-latte-riciclato.html

    Οι αριθμοί στο κάτω μέρος είναι από την γραμμή παραγωγής. Το γάλα που επιστρέφεται καταστρέφεται στις χωματερές.

    Πριν διαδίδετε πράγματα, ψάξτε λίγο.

    Reply
  2. 2

    chzigkol

    Περιμένεις να βρούμε πληροφορίες από το site που μας έδωσες στο link?

    Αν βρεις κάτι στα αγγλικά βάλτο εδώ να δούμε. Αλλιώς πρέπει να βρούμε κάποιον που να γνωρίζει ιταλικά.

    Reply
  3. 3

    asynadak

    Το κείμενο που παραθέτεις, μπορεί να αναφέρεται στην Ιταλική βιομηχανία γάλακτος, ενώ στην Ελλάδα να συμβαίνει κάτι διαφορετικό.

    Μόλις έχω περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσω.

    Reply
  4. 4

    asynadak

    Μετά από μικρή αναζήτηση, κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι μάλλον είναι ψέμματα.

    Sorry για την ανεπιβεβαίωτη πληροφορία. Παρ’ όλα αυτά, αφήνω το άρθρο (χωρίς να το διαγράψω) γιατί από ότι φαίνεται για κάποιους ήταν χρήσιμο…

    Ευχαριστώ elena για την επισήμανση.

    Reply
  5. 5

    fma98

    Ο αριθμός που αναγράφεται στο κάτω μέρος της συσκευασίας των προϊόντων γάλακτος είναι ο αριθμός του γεμιστικού της μηχανής που εμφιαλώθηκε η συγκεκριμένη συσκευασία. Ο αριθμός αυτός είναι απαραίτητο να αναγράφεται στα πλαίσια του συστήματος ιχνηλασιμότητας που πρέπει εφαρμόζεται από όλες τις εταιρίες.

    Για του λόγου του αληθές:
    http://www.tetrapak.cl/tetrapak_publicaciones_salaprensa_20070511_envaseleche.php

    Μπορεί να είναι στα ισπανικά αλλα καταλαβαίνεις πολλά όσον αφορά τον αριθμό στο κάτω μέρος του κουτιού (αρκεί να δείς το βιντεάκι).
    Για όσους θέλουν την μετάφραση
    1.http://babelfish.altavista.com/
    2.Βάζουμε την παραπάνω διεύθυνση κάτω απο εκεί που λέει Translate a Web page
    3.Επιλέγουμε from Spanish to English
    4.Πατάμε Translate

    Reply
  6. 6

    Giannis123

    Η εξήγηση της Tetrapack έχει κενά.
    Μπορεί να είναι αλήθεια μπορεί και όχι.
    Εγώ πάντως θα το ψάξω.

    Reply
  7. 7

    Gesta

    Η όλη ιστορία όπως μπορείται να συμπερένεται ‘βολεύει’ γαλακτοβιομηχανίες που χρησιμοποιούν πλαστικό μπουκάλι. Ύποπτο!!!!
    Παστερίωση του γάλακτος γίνεται μία και μόνη φορά. Ούτε δεύτερη, ούτε τρίτη, ούτε πέμπτη!!!
    Αυτο το επιβάλει η Ελληνική Νομοθεσία. Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας δημοσιεύσει τον αντίστοιχο νόμο!
    Όταν λυθεί το θέμα, μπορώ να σα πω και ποιες εταιρίες έχουν πραγματικά φρέσκο γάλα!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Powered by Social Mind