Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους, που δεν μας αφήνει να προχωρήσουμε στη ζωή μας, είναι εκείνος που νιώθουμε όταν πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι διδαχτήκαμε…
Πρόσεχε! Μπορεί να πάρεις λάθος απόφαση! Κάτω από όλους τους φόβους μας, υπάρχει η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας. Κάθε βήμα που κάνουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι μια ευκαιρία να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας. Αυτό που πρέπει πάντα να έχουμε στον νου μας είναι… ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ!!!
Ανάλαβε την απόλυτη ευθύνη της απόφασής σου. Όταν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου για τις αποφάσεις που παίρνεις, νιώθεις πολύ λιγότερο θυμό με τον εαυτό σου!! Μην καλύπτεις, διόρθωνε! Είναι βασικό το να δεσμευτείς σε όποια απόφαση πάρεις και να βάλεις όλα σου τα δυνατά ώστε η προσπάθεια σου να επιτύχει. Αν όμως δεν λειτουργεί, τότε άλλαξέ την! Όταν αποκτήσεις επίγνωση πως τα λάθη είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι της ζωής, θα μείνεις έκπληκτος για το πόσο καλά μας έχουν μάθει να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να είμαστε τέλειοι. Συνέχισε να αντικαθιστάς με τον καινούριο τρόπο σκέψης σου τους παλιούς φόβους για πιθανά λάθη και για τη λήψη αποφάσεων.
Έκανες κανένα λαθάκι τελευταία? Το εύχομαι!!
6 Comments
Ανώνυμος
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!
George Mclead via Facebook
perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Erotokritos
Σωστός συλλογισμός. Συμφωνώ απολύτος.
Εάν πριν απο κάθε απόφαση, έχει προηγηθεί μερική ή πολύ σκέψη, αυτή η απόφαση είναι η καλυτερή απο όλες τις άλλες πιθανές επιλογές ΕΚΕΙΝΗΣ της στιγμής και δεν πρέπει να μετανοιώνουμε για την δεδομένη απόφαση.
Ομως, ακόμα και εάν ήταν επιπόλεα απόφαση, μετά πρέπει να ακολουθεί αναλυση, και εαν, (όπως αναφέρει η αρθογράφος), χρειαστεί, τοτε μπορεί ή και πρεπεί να υπάρξει διόρθωση.
Καλό άρθρο και video
George Mclead via Facebook
mou erese poly ayto to arthro.eine aplo ke taftoxrona vathi stin skepsi tou ke se ipokini na skeftis sovara.fenete oti i sintaktria exi gnosis psihologias.sigharitiria anipomono gia to epomeno!!!
DANAI
PERFECT…ARTHRO,POLI EXIPNO,ME OREES ITHEES…KE OREO VIDEAKI..
Πάνος
Έχεις αγγίξει την καρδιά του θέματος με πολύ απλό και εύστοχο τροπο !! Πολύ καλό άρθρο !!! Δυστυχώς το βίντεο δεν μπόρεσα να το δω λόγο GEMA δεν το επιτρέπει εδώ στην Γερμανία .